Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Güncel dolar/TL fiyatları, 26 Kasım 2016

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcısı Stanley Fischer'ın faiz artırımını destekleyecek yönde açıklamalarda bulunması, dolar ve ABD 10 yıllık  tahvillerinin değerini korumasını sağlarken, gelişmekte olan ülke para birimlerinin dolara karşı değer kayıplarının da devam etmesine neden oldu.Dün güne 3,37'nin üzerinde başlayan ve 3,3957'ye kadar yükselen dolar/TL, Ekonomi Koordinasyon Kurulunun (EKK) toplanacağı haberi ile 3,3516'ya  kadar geriledi ve günü 3,36'nın üzerinde tamamladı. Kur bugün 3.38'den işlem görüyor. Euro/TL ise 3.59'dan işlemde. Analistler, bugün yurt içinde veri akışının sakin olduğunu, ABD'de Richmond FED İmalat Sanayi Endeksi ile ikinci el konut satışlarının takip edileceğini belirterek, dün duyurulan EKK toplantısının iptal edilmesiyle  gözlerin 24 Kasım Perşembe günü yapılacak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına çevrildiğini kaydetti. Teknik açıdan dolar/TL'de tarihi zirve olan 3,4086'nın direnç konumunda bulunduğunu ifade eden analistler, 3,3500 seviyesinin ise destek konumunda olduğunu bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.