Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy

Bu haber kez okundu.

Günlerdir rekor kıran doların son durumu

ABD’de dün açıklanan sanayi üretimi verilerinin beklenenden düşük çıkmasıyla ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz artırımını ne zaman yapacağına konusundaki belirsizliğin artması, doların euro ve yen karşısında değer kaybına neden oldu. Doların küresel piyasalardaki değer kaybı Türkiye’ye de yansıdı ve 2.73 liranın üzerine çıkarak 2.7305 lira ile tarihi rekor düzeye çıkan dolar 2.7020 - 2.7050 lira düzeylerine kadar çekildi. Fed’in dün yayımladığı raporda ülkenin büyük bölümü için ekonomik büyümenin "orta" veya "ılımlı" bir hızda ilerlediği ifade edildi ve şöyle denildi: "Bu dönemde iç talep karmaşık bir seyir izledi. Ekonomik aktivitedeki zayıflamanın kısmen güçlü dolar, petrol fiyatlarındaki gerileme ve sert kış koşullarından kaynaklandı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.