Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

IMA Finance’dan ‘Mortgage Rate Transferi’ Yenilemesi

Londra’da faaliyet gösteren Independent Mortgage firması konuyla ilgili olarak, Mortgage Rate Transfer’i yaptırmak için danışmanlık servisi verdiklerini açıkladı.

IMA Finance firması direktörlerinden Ersin Kırçak ve Mehmet Koççat, Eurovizyon’a yaptığı açıklamada, fixed faiz ile mortgage alanların yeni düzenlemelerden yararlanmaları için transfer yaptırmaları gerektiğine dikkat çekti.

Firma olarak, tecrübeli bir kadro ile her türlü kişisel ve ticari kredi konusundan uzun yıllardan bu yana hizmet sunduklarını hatırlatan IMA direktörleri, müşterilerimizin ve diğer ihtiyaç sahiplerinin yeni faiz düzenlemelerine göre pozisyonlarını değiştirmeleri konusunda da danışmanlık servisi verebileceklerini kaydettiler.

Sabit faiz diye de bilinen ‘fixed faiz’ ile mortgage alanların, faiz süresi bittiğinde aynı banka için ‘mortgage yenilemesi’ yaptırabileceklerini vurgulayan Kırçak ve Koççat, konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin doğrudan Independent Mortgage ile temas kurmaları gerektiğini vurguladılar.

HER TÜRLÜ FİNANS, KREDİ VE SİGORTA SERVİSİ

Yaklaşık 15 yıldan beri finans danışmanlığı ve sigorta hizmet veren IMA Finance’ın, ilgi alanlarına giren servisleri şöyle:

Mortgages & remortgages

İş Kredisi (Commercial Mortgages)

Kşisel Kredi (Personal Loans & Secured Loans)

Hayat ve Bina Sigortası (Life & Building Insurange)

İşyeri Sigortası (Business Insurange & Liability Insurance)

Özel Sağlık Sigortası (Private Health Insurange) 

Referanslarının bugüne kadar servis sunulan müşterilerin memnuniyeti olduğunu ifade eden Ersin Kırçak ve Mehmet Koççat, her türlü şahsi ve ticari finans, mortgage ve sigorta ihtiyacı olanlara, “Sizin için en iyi Mortgage’in yolu, en iyi danışmandan geçer. En uygun Mortgage’i almak istiyorsanız bizi arayın” diye seslendiler.

Kırçak, detaylı bilgi edinmek isteyenlerin, 020 8803 0744 numaralı telefondan kendileri ile temas kurulabileceği gibi, “24A Westerham Avenue, Edmonton, London N9 9BU” adresindeki firma merkezini de ziyaret edebileceklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anil ibrahim 4 yıl önce

Mortgage var reMortgage yapmak istiyorum buy to Let

07935554197