Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC

Bu haber kez okundu.

İNGİLİZ VE TÜRK İŞ DÜNYASI  10. İNGİLTERE-TÜRKİYE İŞ FORUMU İÇİN BULUŞUYOR

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Türkiye ve İngiltere işçevreleri sektördeki gelişmeleri uluslararası arenada masaya yatırmak için 4 Eylül 2019 Çarşambagünü Hilton Bosphorus İstanbul Otel’de bir araya geliyor.TBCCI Başkanı Alderman Emma Edhem; “T.C. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan’ın Forum’da Ana Konusmacı olarak yer alacağını duyurmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Türk-Ingliliz Ticaret ve Sanayi Odası (Turkish-British Chamber of Commerce & Industry, TBCCI)’nın bu yıl onuncusunu gerçekleştirdiği İngiltere-Türkiye İş Forumu, 2010 yılından bu yana her sene İngiltere-Türkiye iş camialarının gündemindeki öncelikli konuları ele alarak, iki ülke arasındaki karşılıklı yatırım, ticaret ve ortak proje fırsatlarının tartışıldığı, iş dünyası tarafından yakından takip edilen bir etkinlik olma özelliğini devam ettirmektedir. Türkiye’nin ekonomik gündeminde yer alan ve İngiliz uzmanılğının sözkonusu olduğu ticaret ve yatırım imkan ve yöntemleri, küresel sektör uzmanları ve resmi görevlilerce tartışılacak, her iki ülkenin iş çevreleri ile bir arada olma olanağı bulunacaktır.

T.C. Ticaret BakanıSayın Ruhsar Pekcan, TBCCI Başkanı Alderman Emma Edhem, İngiltere’nin Türkiye BüyükelçisiSir Dominick Chilcottile T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut’unkonuşmacı olduğu Forum, DEİK Türk İngiliz İş Konseyi, T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi,İngiltere Büyükelçiliği ve UKEF tarafından yapılacak konuşmaların ardından, her iki ülkenin de gündemindeki üç önemli panele ev sahipliği yapacaktır.

Forumun bu yılki programına BREXIT SONRASI PERSPEKTİF, İLERİ TEKNOLOJİ – FİNANS ve ALTYAPI; ENERJİ, ÜRETİM, İNŞAAT panelleri konu olacaktır.

Panel konuşmacıları arasında sektörün lider şirket ve markaları, DEİK, İngiliz Büyükelçiliği, Türk Hava Yolları, VESTEL, IBM, Rolls-Royce, Ernst & Young, KoçSistem, UK Export Finance, BP, Arçelik, BAE Systems, Ankara Sanayi Odası(ASO), Türk Genç İş AdamlarıDerneği (TUGIAD), UND, No5 Chambers ve T.C. Ticaret Bakanlığıyer alacaktır.

TBCCI Forum SponsorlarıTürk Hava Yollarıve VESTEL’in yanı sıra Anadolu Ajans’ın Global İletişim Sponsoruolarak yer aldığı, T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisive DEİK’in katkıları ile TBCCI tarafından bu yıl onuncusu organize edilen bu önemli etkinliğe kayıtlar devam etmektedir. Forum hakkındaki detaylı program bilgileri ekte sunulmuştur. Ayrica TBCCI websitesi (www.tbcci.org) üzerinden ulaşılabilir ve kayıt olunabilir.

BİLGİ İÇİN:

Turkish-British Chamber of Commerce and Industry
[email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.