Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Nottingham Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu koronavirüs hava durumu 24 haziran seçimleri kemal kılıçdaroğlu

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de Market, Restaurant ve Cafe Sektörüne Aytac Cash & Carry Servis Verecek

Avrupa ülkeleri ve İngiltere’de önemli bir marka olan TRS Cash & Carry ürünleri, Walthamstow’da Aytac Cash & Carry’de, Market, Restaurant ve Cafelere hizmetinde.Aytac Foods’un bu hamlesi ile Doğu Londra bölgesinde bu büyüklükte bu tür ürünlerin aynü çatı altında bulunacağı tek adres olamaya aday. Haftanın 7 günü hizmete sunulan TRS Cash & Carry ürünleri Londra’daki market, restorant ve cafelere, aynı bölgede hizmete giren Aytac Cash & Carry raflarında hizmete sunulmaya devam ediyor. 

Aytac’ın Walthamstow – Leyton bölgesinde, ‘Forest Business Park, Argall Avenue’de hizmet vermeye başlayan yeni Cash & Carry birimi, TRS’in 1500’e yakın ürünü ile servis sunuyor.Aytac Cash & Carry’nin TRS ürünleriyle, “Unit 32, Forest Business Park, Argall Avenue, Walthamstow, London E10 7FB” adresinde hizmete girmesi, Leyton’u, Doğu ve Kuzey doğu Londra’nın önemli gıda ticaret noktası haline getirdi.

CATERİNG MALZEMELERİ DE BULUNACAK

TRS ürünleri ile Aytac Cash & Carry’nin hizmete girmesi sebebiyle bilgi veren Aytac Food Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan, TRS markasının satılması nedeniyle firmanın ürünlerinin tamamının Aytac Food tarafından satın alınarak, Cash & Cary’nin aralıksız sürdürüldüğünü bildirdi. Aytac Food’un mevcut adresinde yapılan düzenleme ile TRS ürünleri ağırlıklı olarak Cash & Carry Servisini hayata geçirdiğini hatırlatan Recep Ercan, “TRS’in Avrupa’da yıllardan beri bilinen markası ve müşteri portresi var. Hedefimiz, özellikle TRS’in 400’e yakın ürün çeşidinin tamamınının yanısıra,  yaklaşık 30 yeni firmanın 1000’den fazla yeni ürünlerini de portföyümüze ekleyerek, Restaurant, Cafe gibi TRS’in devamlı müşteri kitlesinin Leyton bolgesindeki yeni tedarik merkezi haline gelmek” dedi.


BÖLGE CASH & CARRY HUB’I HALİNE GELİYOR


Ercan, Aytac Cash & Carry’nin hizmet verdiği Leyton – Walthamstow bölgesinde ciddi bir ‘Cash & Carry’ hubu oluştuğunu belirterek, bölgede Afro Carribian ürünleri ile bilinen Wanis Cash & Carry ve yakında bu bölgede hizmet sunmaya başlayacak, şekerleme ve licence ürünleri ağırlıklı Dhamecha de bu bölge marketler için tek pencere hizmet alabilecekleri bir bölgeye dönüşecek. Bu sayede bölgemiz, Cash & Carry sektörünün birleştiği kavşak ve önemli bir hub haline geliyor. Restorant, Cafe ve Marketler geldikleri zaman hemen tüm ihtiyaçlarını buradan temin edebilecekler” diye konuştu.

MARKET, RESTORANT VE CAFELERİN HER İHTİYACI MEVCUT


Bilindiği üzere, C&C sektörünün İngiltere genelinde başarılı olmasının asıl neden, minumum maliyetler ile müşteriye hizmet sunabilme avantajı. Aytac & TRS Cash ve Carry’nin özellikle doğu ve kuzey doğu Londra ile çevre bölgelerde faaliyet gösteren Restaurant, Cafe ve Marketler için ulaşım kolaylığı nedeniyle zaman kazandırmış olacağının altını çizen Ercan sözlerini, “Catering malzemeleri de dahil olmak üzere sebze haricinde her türlü ihtiyaca cevap vereceğiz” diye tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.