Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri ataturk siirt eruh suikast türkiye ve rusya Hasan Gönen suriye gerilim Londradan İtalya turuna suriye operasyonu

Bu haber kez okundu.

LONDON FURNITURE BÜYÜYEREK ATILIMLARINA DEVAM EDİYOR

Yıllardır Londra’nın Cafe, Restaurant, Kahve ve  barlarının tüm sandalye ve masa ihtiyacını karşılayan London Furniture yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor. 

Geniş showroom ve büyük depo 

Cok daha geniş ve ferah bir showroom ve depo hizmet veren firma, yüzlerce sandalye ve masa çeşidini sizlerin beğenisine sunuyor. Aradığınız her türde ürünün bulunduğu yeni showroomda, size uygun fiyat seçenekleride düşünülmüş. 

Adrese teslim

20 yıllık tecrübe ile hizmet veren London Furniture, gelip beğendiğiniz ürünleri en kısa sürede sizin istediğiniz adrese teslim ediyor. Kalitenin ön planda tutlduğu firmada, güleryüzlü ve hızlı serviste siz müşterilerini bekliyor. 

Sandalye ve masaları yenileyin 

Yetkililer yaz mevsimiyle sandalye ve masaların yenilendiğine dikkat çekiyorlar. Restaurant, cafeshop, Kahve, bar, dernek ve eviniz için London Furniture kalitesini, çeşitlerini ve fiyatlarını görmeden karar vermeyin.

67 Dalston Lane London E8 2NG adresinde hizmet veren firmanın telefon numarası ise 020 7275 9922 ve 07949 938 574.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.