Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

London School of Commerce MBA Kursları

London School of Commerce (LSC) iş idaresi yüksek lisans programları ile çalışırken kariyer yapmak isteyenlere bu alanda sunulan en önemli fırsatlardan birisini sağlıyor. Londra’daki dört kampüsünde 7 bin civarında  öğrenciye eğitim veren,  İşadamları, profesyoneller ve yüksek öğrenimini devam ettirmek isteyenler için hesaplı fiyatlarla ‘MBA Executive’ programından yararlanmak oldukça kolay. Programlar 18 ay sürüyor ve en önemli avantajı ise derslerdeki başarının, sınavlarla değil proje ve tezlerle ölçülüyor olması. Dersler hafta sonlarına denk getirilerek öğrencilerin çalışma hayatlarının etkilenmemesi de sağlanıyor. Cuma günleri 6pm-9pm, Cumartesi ve Pazar günleri için sabah 10am-5pm saatleri arasında veriliyor dersler. Programla finans yönetimi, pazarlama, uluslararası ticaret, enformasyon sistemleri ve insan kaynakları gibi alanlarda dersler alacak olan öğrenciler sınavlar yerine hazırladıkları ödev ve sunumlarla yüksek lisanslarını tamamlayan öğrencileri, daha iyi kariyer fırstaları bekliyor. Değişik ülkelerden binlerce öğrenciye eğitim veren LSC’nin sunduğu ve Türkiye’de YÖK tarafından da tanınan, Cardiff Metropolitan University’nin diplomalarının verildiği ‘MBA Executive’ programlarının maliyeti ise sadece £4950. İlk ödeme tutarı £2950 ardından kalan miktar £500, £750 ve £750 dilimler halinde 3 taksitte ödeniyor. Taksitlerin ödeme şekli ise 4 ayda bir olarak düzenlenmiş.

KAÇIRILMAYACAK BÜYÜK BİR FIRSAT

LSC Uluslararası Pazarlama Yöneticisi Kerem Öziş, MBA Executive programlarına ilişkin, programın üniversite eğitimlerini tamamlayan öğrenciler kadar halen profesyonel olarak çalışan kişiler için de önemli bir fırsat olduğunu belirtiyor. Ders programları ve program içeriğinin, banka gibi finans kuruluşlarında çalışanlar ile profesyonel olarak meslek yaşamlarını sürdürenler için oldukça cazip olduğunu vurgulayan Kerem Öziş, yüksek lisans programlarının kariyer açısından da önemli bir fırsat sağladığını söyledi. “Çoğu insan üniversite yaşamının ardından hemen iş yaşamına atılmak zorunda kaldığı için yüksek lisans yapma iansına sahip olamıyor. LSC olarak hazırladığımız ‘MBA Executive’ programları ile bu durumdaki kişilerin master yapabilmeleri için fırsat sunuyoruz. Derslerin hafta sonları ve 6 haftada bir yapılması, iş yaşamlarını sürdüren kişiler için devam kolaylılığı sağlıyor. Sınavlar yerine tez ve sunumlar yaptırarak, öğrencilerin daha interaktif ve iş hayatlarındaki tecrübelerini yansıtabilecekleri bir eğitim sürecinden geçmelerini hedefliyoruz. Ayrıca program sonunda verilecek, Türkiye’de YÖK tarafından da tanınırlığı olan diplomaların, kişilere profesyonel kariyerlerinde önemli bir katkıda bulunacağı unutulmamalı.” Diye ekledi. 

Kayıt yaptırmak ve daha ayrıntılı bilgi için London School of Commerce yetkililerine 020 7053 9640 – 07590 420925 numaralı telefonlardan veya [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz. web site: www.lsclondon.co.uk 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.