Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

Sağlık, Spor ve Alternatif Turizmin En Büyük B2B Platformu HESTOUREX Antalya'da Yapıldı

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA - Türk şirketleri, projeye ev sahipliği yapan ve Sağlık, Spor ve Turizm endüstrilerinin temsilcileri, ülkenin birçok bölgesinden geldiler ve standlarıyla etkinlik ziyaretçilerini memnun etti. HESTOUREX, dünyadaki türünün En Büyük B2B Platformunun geniş yelpazesini kapsayan, 4 -7 Nisan 2019 tarihleri arasında ANFAS Antalya Expo Center'da düzenlenen Uluslararası bir Kongre ve Sergi olarak tarih yazdı.

Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm

HESTOUREX, Türkiye'nin Sağlık, Spor ve Alternatif Turizmdeki potansiyelini tanıtmak ve tüm yıl boyunca sürdürülebilir bir turizm geliştirmek amacıyla kurulan sadece çok disiplinli bir platformdur. İyi organize edilmiş Misafir Alıcı Programı ve B2B Platformu ile birlikte, ağ ve stratejik yapı oluştururken yeni iş ortaklıkları yaratıyor. Endüstri profesyonelleri arasındaki ortaklıklarla bu yıl 165 ülkeden 6000 profesyonel katılımcı uluslararası sergide yer aldı. Uluslararası katılımcılar ayrıca kendilerini ve ürünlerini en etkili şekilde sunmaya çalıştılar. Hestourex'te Ukrayna, Hindistan, Rusya, Letonya ve Almanya Ulusal Pavyonları ve Sergi Standları son derece popülerdi.

Spor Turizminde Dev Hareket

ANFAS Antalya Expo Center’de 4-7 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılan EXPO Uluslararası Etkinliği, Sağlık, Spor ve Turizm konferansını Aktuel Event düzenledi.

165 Ülke

307 Sergi Veren Firmalar

6000 Profesyonel Katılımcılar

30 Milyar TL Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm için Uzun Dönemli Yeni İş Potansiyeli

Hestourex 2019'un ana teması : Spor Turizmi

Spor Turizmi, Hestourex 2019'un ana teması olarak belirlendi. Resmi açılış törenine TC Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu katıldı. Bakan, “Ülkemiz 70 milyon turist hedefiyle hizmet ihracatımıza Spor Turizmi ekliyoruz” dedi. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ve 30 Spor Federasyonu Hestourex ile temsil edildi. Spor Federasyonları ve Spor turizmi şirketleriyle tanışmak için diğer ülkelerden Spor Endüstrisinin yetkili temsilcileri Antalya'ya geldi.

Uluslararası Spor Günü

Bunların arasında Azerbaycan, Estonya, Litvanya ve Rusya Atletizm Federasyonu, Mısır ve Malezya Uluslararası Bisiklet Birliği, Yunanistan, Rusya ve Almanya Voleybol Federasyonu, Özbekistan ve Tunus Golf Federasyonu, İran Futbol Federasyonu, Bosna Hersek ve Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu vardı. 6 Nisan'da, Uluslararası Spor Günü'nde, günün anlamını ve önemini onur konuklarımızla paylaşarak Development “Kalkınma ve Barış için Spor Günü” konulu bir Panel Tartışma düzenlendi.

Hestourex'ten Sağlık Turizmine Tam Destek.

Hestourex, son iki yıldan beri yerini almaya başladı ve şimdiden iş üretimi için bir Uluslararası Merkez haline geldi. Hestourex 2017 yılında kurulmaya başladığından beri, Türkiye Turizmine 20 Milyar TL ile Sağlık Turizmi'nin hızlı büyümesine katkıda bulundu. Bu yıl için hedef 30 Milyar TL.

Hestourex Nedir ?

Sağlık turizm, spor turizm ve alternatif turizm alanlarında sektör profesyonellerini bir araya getiren en geniş ve kapsamlı uluslararası iş geliştirme platformudur. HESTOUREX 2018’de, 253 katılımcı firmadan, 517 yetkili il e 165 ülkeden gelen 5017 kişilik alım heyeti toplam 50 387 ikili iş görüşmesi gerçekleştirmiş, orta ve uzun vade de toplam 20 milyar TL’lik yeni iş potansiyeli yaratılmıştır. Her geçen yıl büyüyen başarısı ve dünyanın en büyük B2B platformu olma özelliği ile Hestourex, 3 yılında sağlık, spor ve alternatif turizm alanlarında tüm dünyada tanınan global bir marka haline gelmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.