Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Sağlıklı yaşam için Organik gıda

Organic ürünlerin hayatımızdaki yeri gün geçtikçe artmakta. Çoğalan kanser hastalığı ve gıdalara bağlı diğer ciddi hastalıklar hepimizi bu konuda daha duyarlı olmaya itiyor. 

Hemen her markette öncelikli olarak araştırdığımız organic ürün rafları gün geçtikçe genişliyor.

Bu sektörde hizmet veren ve önde gelen firmalardan olan Premier Whole Foods, çoğalan talebe yetisebilmek için yeni yerini hizmete açtı. 

A’dan Z’ye tüm organic ürünleri bulabileceğiniz Premier Whole Foods, haftanın 6 günü sabah 6 dan akşam 7 ye kadar hizmet veriyor. 

Hasan Yılmaz ve Rıfat Payam tarafından yönetilen firma, restorant, market, off licence gibi tüm organic gıda satışı yapan firmalara en uygun fiyatlı ürünleri sağlıyor. 

Sadece organic gıda malzemesi değil organic olarak üretilen vitamin, güzellik malzemeleri, temizlik ürünleri gibi geniş bir ürün yelpazesi barındırıyor. 

Yaptıkları büyük indirimlerle halkın organic ürünleri daha uygun fiyata alabilmesini sağlamaya çalışan firma yetkilileri, iş yeri sahiplerini yeni yerlerini görmeye davet etti.

Uzun yıllardır hizmet veren Premier Whole Foods, Unit E35 Greyswood Avenue London N18 3QS adresinde bulunan yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor. 020 3601 4850 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.