Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

Seyahat yasağı kalktı, SunExpress Türkiye uçuşlarını artırdı

AVRUPA AJANSI (AVA) - Alman hükümeti tarafından yapılan açıklamada, aynı zamanda Türkiye’den Almanya’ya geri dönecek yolcuların seyahat edebilmeleri için uçuşlarından 48 saat önce Covid-19 test yaptırmaları zorunluluğu getirildi. Konuyla ilgili detaylı bilgiye Sunexpress’in web sitesi sunexpress.com’dan ulaşılabilir. 

Türkiye’deki uçuş yasaklarının kaldırılmasıyla Haziran ayında hem iç hem dış hatlarda Antalya ve İzmir’den uçuş düzenleyen ilk havayolu olan SunExpress, Türkiye’nin 14 kentinden Avrupa’daki 29 noktaya doğrudan tarifeli uçuşlar gerçekleştirmeye devam edeceğini bildirdi. 

Münster ve Osnabrück’ten Antalya’ya yeni uçuş

Antalya’yı direkt tarifeli seferlerle yurt içi ve yurt dışında en çok destinasyona bağlayan havayolu SunExpress, Ağustos ayında Antalya uçuşlarında %15’lik bir kapasite artışı sunuyor.

Dış hatlarda merkezi Antalya ile Köln, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Münih, Stuttgart, Berlin ve Nürnberg gibi Almanya’nın pek çok popüler şehrini bağlayan SunExpress, Ağustos ayında Antalya-Almanya uçuş ağına Münster ve Osnabrück destinasyonlarını da ekliyor. SunExpress, Antalya’dan Avrupa’nın 21 kentine direkt tarifeli sefer sunarken, Ağustos ayında Londra, Paris, Viyana ve daha birçok destinasyondan olan uçuş sayısını artırıyor.

Havayolu, ayrıca Köln, Frankfurt, Münih, Düsseldorf ve Berlin’den haftada bir kez Dalaman’a direkt tarifeli sefer sunuyor.

İzmir’de %20 kapasite artışı ve yeni destinasyonlar

Dış hatlarda Almanya’nın 10 kentinden İzmir’e direkt tarifeli sefer düzenleyen SunExpress, Düsseldorf, Berlin, Frankfurt, Stuttgart, Münih, Hamburg, Hannover, Köln gibi Almanya’nın pek çok kentinden sefer sayısını artırıyor. Diğer Avrupa destinasyonlarından Zürih’e haftada 5, Viyana ve Paris’e haftada 3, Brüksel ve Kopenhag’a haftada 2 ve Stockholm’e haftada 1 kez İzmir’den karşılıklı uçuş sunan SunExpress, Amsterdam ve Basel rotalarında da frekans artışı sunuyor.

Havayolu ayrıca her Cuma günü Düsseldorf, Frankfurt, Hannover ve Münih’ten Bodrum’a direkt tarifeli seferler sunuyor.

Türkiye ile Avrupa arasında hava köprüsü olan SunExpress, seyahat kısıtlamaları kaldırıldıkça uçuş planını genişletmeye ve Türk turizmini desteklemeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.