Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt

Bu haber kez okundu.

Son İftar Yemeği

Son üç yıldır İngiltere’de faliyet gösteren Mobilya sektörünün Öncü ismi Doğtaş Exclusive 2 Ağustos Cuma Akşamı Wood Green’de bulunanan Fatih Camisi’nde iftar yemeği verdi. Doğtaş Exclusive’in sponsorluğunda verilen yemeğe 100’ün üstünde kişi katıldı. Doğtaş yetkililerinden Pazarlama ve Reklam Müdürü Didem .....  “ Bu iftar Doğtaş Exclusive tafarından, ihtiyaç sahipleri için verilmiş, ihtiyacı olan kimselere ulaşmak için düşünülmüştür açıklamasını yaptı.”  Londra’da okuyan ögrencilerinde katıldığı iftar yemeği yemek duasının ardından içilen çaylarla sona erdi.

Doğtaş bu yıl üç kes iftar yemeği sponsoru oldu. Londra’nın değişik yerlerinde ve genellikle Türk’lerin yoğun olduğu bölgelerde iftar yemekleri verdi. İftar yemeklerinin sonuncusu ise Fatih Cami’nde oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.