Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Sun Mark Ödüle Doymuyor

Avrupa Ajansı (AVA) Ayşe Kambir- Eda ÜN/ Londra-Sun Mark Ltd'nin sahibi olan ve ayrıca Sea Air ile Land Forwarding Ltd şirketlerinin Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu başkanı olan Dr. Rami Ranger, Avrupa Gazetesine başarısının sırlarını açıkladı. Yaptığımız söyleşide, alçak gönüllülük ve tüm içtenliği ile cevap veren Rager dünyadaki en önemli şeyin 'kadınlara önem vermek'  olduğunu söyledi.

 

Dr. Rami Ranger'ın hayat hikayesi başarısı kadar çok ilgiç, Babası'nı çok küçük yaşta kaybeden Ranger, annesi ile birlikte çok zor bir hayat yaşamış. İngiltere'ye geldiğinde hiç birşeyi olmayan Ranger şimdi İngiltere'nin en önemli şirketlerinin sahibi. Sun Mark markası 5 yıl üst üste kazandığı Kraliçe ödülü ile kırılması zor bir rekora sahip. Ranger bu başarısının sırrının "Öz saygı, iş etiği, yaptığı işe bağlılık ve empati kurabilmek" olduğunu açıkladı.

 

Başarılı Olmanın 4 Temel Niteliği

 

Rager "Başarılı olmanın 4 temel niteliği var. Öncelikle insada öz saygı olmalı, insanların sizin hakkında ne düşüneceğini önemsemelisiniz. Kendisine saygı duymalı insan, yoksa yalan söylemek, hırsızlık yapmak ya da dilenmek kısacası kendisine saygısı olmayan insanların yapacağı türden işler yapmak insana başarı getirmez. İkincisi ise iş etiği, Eğer bir işyerinde çalışıyorsanız veya birileri sizin için çalışıyor ise iş etiği uygulamak zorundasınız. Size birilerinin para ödediğini biliyorsanız, işinizi çok iyi yapmalı ve o işte kendinizi kanıtlamalısınız ve birileri sizin için çalışıyorsa onlara kandırmamalı, az maaş vermemelisiniz. Üçüncüsü ise kişinin işine olan bağlılığı; insan çalışırken saatti önemsememli, yaptığı işi önemsemeli. Bir an önce işini bitirip gitmek yerine, yaptığı işte ne kadar iyi olduğunu sorgulamalı ve son olarak empati kurabilmeli. Başkalarının düşüncelerine saygı göstermeli ve kendisini onun yerine koyabilmeli. £100 kaybetmek benim için belki hiç birşey şimdi ama birbaşkası için çok şey olabilir diyebilmek çok önemli" diyerek gençlerin başarılı olabilmeleri için gereken 4 niteliği açıkladı.

 

Kadınlar Çok Önemli 

 

Dr. Rami Rager kadınların eğitimli olmasının ve hayat içerisinde birinci sırada gelmesi gerektiğini belirtti. " Bir kadının kalitesi çok önemli, Eğer benim annem eğitimli bir kadın olmasaydı belkide ben burada değildim. Başarılı olabilmek için erkeklerin kadınlara ihtiyacı var. Kadınlar geri plana itilmemeli. Onlar çok önemli." diyerek kadınların din içinde, hayat ve başarı içinde çok önemli olduğunu vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.