Öne Çıkanlar londra Dünya Eğitim Forumu Sun Express londra Youth Premier League Ursula von der Leyen Limasollular Derneği Kuzey İrlanda Girne Üniversitesi CEFTUS Sunay Akın

Bu haber kez okundu.

Sunay Erdem ve Günay Erdem'in İspanya'daki Projesine Ödül

IFAC 2013 festivali kapsamında konferansların yapılacağı alan için gölgeleme elemanı tasarımını içeren bir uluslararası yarışma düzenlendi. Gölgeleme konstrüksiyonu 70-100m2 alanı kapsayacak ve 10 kişi tarafından en fazla 7 gün içerisinde yapılıp sökülmesi öngörülüyor. Yarışmaya 25 farklı ülkeden tasarımlar arasından Türkiye'den katılan  Erdem Mimarlar sabit bir gölgeleme elemanı yerine yer değiştirebilen bir konstrüksyon tasarladılar. Tasarımın esin kaynağı uçurtmanın içinde 250 sanatçının konferans düzeninde bölgeden bölgeye seyahat  etmesi öngörülüyor.

4-15 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacak festivale toplam 250 sanatçı katılıp farklı sanat alanlarındaki fikirlerini ve tasarımlarını sunması bekleniyor. 

Mimarlarımızın diğer haberleri için tıklayınız

 

 

http://avrupaajansi.com/dunya/5028-2030-yilinda-new-york-u-iki-turk-cizdi.html

http://www.avrupagazete.com/haberler/6971-san-francisco-nun-evsizlerine-odullu-turk-mali-proje.html

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.