Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Turkcell, A-Tel'deki yüzde 50 payını ortağına sattı

Turkcell, sermayesinin yüzde 50'sine sahip olduğu A-Tel Pazarlama ve Servis Hizmetleri'nin (A-Tel) 7 milyon TL nominal değerdeki paylarının tamamını 31.03 milyon TL bedelle A-Tel'in diğer ortağı olan Bereket Holding'e sattı. KAP'a dün akşam yapılan açıklamaya göre, satış sözleşmesi 27 Ağustos'ta imzalanırken, işlemin, 30 Eylül 2014'te sona eren döneme ait konsolide net kara yaklaşık olarak 24 milyon TL pozitif etkisi olması bekleniyor. Açıklamaya göre ayrıca, Hisse Satış Sözleşmesi ile eşanlı olarak Bereket Holding ile Sulh Sözleşmesi imzalandı. Bu sözleşme kapsamında, Turkcell A-Tel'e 30.4 milyon TL tazminat ödeyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.