Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

'Yeri siz seçin, o yerde restaurant takdimi bizden'

İngiltere’nin başkenti Londra’da “Restaurant specialist” Cevdet Mutlu istediğiniz yerde restaurant sahibi olmanızı sağlıyor. 'Prime lokasyon bizden sorulur' diyen Mutlu, İngiltere'de restaurant sektörünün aileden gelen iş bilgisi ve terbiyesi ile duayenlerden.

Turquoise KItchen konsepti

Cevdet Mutlu Turquoise KItchen markasıyla yarattığı konseptin yükselişine işaret ediyor. Daha açık bir deyişle, İtalyan mutfağının popülaritesi ile yarışacak bu konseptin yatırımcılara sunduğu fırsatlara dikkat çekiyor. İşin püf noktası prime lokasyon. Yüksek kredisi ve referanslarıyla İngiltere'nin en gözde noktalarındaki emlakın kapılarını açıyor. 'Yeri siz seçin, o yerde restaurant takdimi bizden' çağrısı, tam da hayal restaurant peşinde olanlar için. 

Restaurant kataloğu

Uluslarası ilginin görülmedik seviyelerde olduğuna değinen Mutlu, ayrıca zengin bir hazır restaurant kataloguna sahip. Kataloğu sürekli güncelleyerek, yeni mekanları yatırımcısına açıyor. Hazır restaurant kataloğu oluşturmak, yer seçiminden işin satışını tamamlama aşamasına kadar titiz bir süreç istiyor şüphesiz. Mutlu, “altın fırsat mekanların” daha ilana çıkmadan satıldığını söylüyor. 

İngiltere’nin başkenti Londra’da “Restaurant specialist” Cevdet Mutlu

İşini restorantörlük olarak tanımlıyor

Restaurantların mükemmel bir dekor ve tasarımı ise her aşamada uzman ekibiyle tamamlanıyor. Yaptığı işi restorantörlük olarak da tanımlayan Mutlu için insanların damak tadına giden yolda atılan her adım, onun için her şeyden önce bir zevk. Fark yaratacağını bilerek müşterilerine ulaşma tutkusu, her zaman kendi dile getirmese de işinin sırrı. 

İletişim: 07971 130636

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.