Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

The New York Times muhabiri Türkiye'ye alınmadı

Gazete muhabirin neden Türkiye’ye sokulmadığı ile ilgili henüz yetkililerden bir açıklama yapılmadığını yazdı. Olayı twitter ve internet sayfasından okuyucuları ile paylaşan The New York Times gazetesi Nordland’ın dünyada 150’den fazla ülkede görev yapmış deneyimli bir muhabir olduğuna dikkat çekti.Nordland, Atatürk havalimanına geldiğinde içişleri bakanlığından polise gelen bir e-posta mesajı ile kendisinin ülkeye alınmaması talimatının verildiğini söyledi. New York Times İçişleri Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığından yetkililere ulaşılmaya çalışıldığını ancak henüz yanıt alınamadığını belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.