Öne Çıkanlar hükümet uygur londra İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax ingiltere kira ingiltere istihdam Kate Middleton kanser Jasmin Paris Nefes terapisti kamplar

Bu haber kez okundu.

Essen Başkonsolosu Şener Cebeci oldu

Essen Başkonsolosu Şener Cebeci, konsolosluk binasında düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliğinde ilk konuşmasını yaptı. Cebeci, “İlk toplantım oldukça anlamlı, oldukça duygu yüklü, unutamayacağım bir tesadüf, bir deneyim oldu. Umut ediyorum ki, bundan sonra buradaki derneklerimizin toplumumuzun ileri gelenleriyle, çok daha yakın mesaimiz ve tanışma, kaynaşma fırsatımız olur” açıklamasında bulundu.

'DIS TİCARETİMİZDE ALMANYA'NIN ÇOK ONEMLİ BİR YERİ VAR'

Essen Şener Cebeci'nin beşinci görev yeri. Essen Başkonsolosu olan Şener Cebeci ayrıca, “Almanya bizler için her zaman özel bir ülkedir. Çünkü burada çok sayıda vatandaşımız bulunmakta. Ayrıca tarihsel ilişkiler bağlamında da Almaya, her zaman öncelikli bir ülkedir. Dış ticaretimizde de Almanya’nın, çok önemli bir yeri vardır. Dolayısıyla Almanya’da görev yapsak da, yapmasak da herkes aslında Almanya’dan haberdardır ve Almanya’da olup bitenleri her daim takip eder. Almanya’da çok sayıda temsilciliğimiz var, hepimiz yakın işbirliği içerisinde oluyor, sürekli birbirimizle haberdar oluyoruz. Almanya’nın her bir köşesinde, olup biteni paylaşıyoruz. Biz de, bu ailenin bir parçası olarak elimizden gelen hizmeti vermeye gayret edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.