Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

Muğla Milletvekili Prof.Dr.Nurettin DEMİR, CHP İngiltere geçici yönetimi ile biraraya geldi

Avrupa Ajansı (AVA) Mehmet Gaygusuz/Londra-İngiltere'nin başkentine, TBMM Vekillerimizin ziyareti, Londra'da yaşayan halkımızı ve sivil toplum örgütlerimizi memnun ediyor. CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr.Nurettin DEMİR, özel işleri için bulunduğu Londra'da, genel kurul hazırlığı yapan CHP İngiltere geçici yönetimi ile biraraya geldi. CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr.Nurettin DEMİR, İngiltereli CHP'lilerle Avrupa gazetesini ziyeret etti.

Prof.Dr.Nurettin Demir, Avrupa ofisinde

TBMM, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi olan CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr.Nurettin DEMİR, Londra'da Avrupa Gazetesi ofisine gelerek editörümüz Vatan Öz ile görüştü. İngiltereli CHP örgütüye beraber gelen CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr.Nurettin DEMİR, aynı zamanda editörümüz Vatan Öz'ün hemşerisi. Londra'ki Avrupa Gazetesi pazar sohbetine, CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr.Nurettin DEMİR, Avrupa Gazetesi editörü Vatan ÖZ, CHP İngltere'den Başkan Baki Düzgün, Başkan Yardımcısı Hasan Çavuş, Saymanlar Erdem Ece ve İbrahim Doğan, Halkla İlişkiler Halil Karatepe, Sekreter Mehmet Topal ve Cem Düzgünoğlu katıldı.

"Halkın çocukları gezide hapse bakan çocukları yolsuzluktan içeri atıldı"

Prof.Dr.Nurettin Demir'in Avrupa Gazetesi ofisini ziyaretinde Türkiye'de yaşanan yolsuzluk operasyonları ve seçimler konuşuldu. CHP Muğla Milletvekili DEMİR, "Halkın çocukları gezi eylemelerinde br ağacı korumak için, yeşil alanları, parklarımızı korumak için hapse atılırken, Türkiye'de geldiğimiz noktada AKP'li milletvekili ve bakan çocukları ise hırsızlıktan, yolsuzluktan, kara para aklamaktan içeri atıldı" dedi.

"Asıl siz çocuklarınıza sahip çıkın" 

Demir şöyle devam etti: "Başbakan Taksim gezi eylemlerinde 'çoocuklarınıza sahip çıkın' diyordu. biz çocuklarımıza sahip çıkarken, Başbakan'ın çocuğunun 6 tane 'gemicik'i oldu. AKP'li bakan çocuklarının evinde ayakkabı kutularında yeşil dolarlar doldu" dedi ve ekledi; "Asıl siz çocuklarınıza sahip çıkın" !

İstanbul Ankara ve İzmir CHP'nindir

Prof.Dr.Nurettin Demir, Avrupa Gazetesi Pazar Sohbetinde sözlerini şöyle bitirdi; "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiriyorlar. Muhalefet sessiz diye. Dikkat edersenzi Kılıçdaroğlu ağır konuşuyor. Ama anlayana. Hırsızlık var. Yolsuzluk var diyor. Hukukun üstünlüğü var diyor. Peki bunları dikkate alacak kim var. Bakınız savcıların, emniyetin durumuna. Türkiye'de hırsızlık var, yolsuzlluk var. CHP hukuka bağlı olarak bunların üzerine gidiyor. Ama yargıya baskı var. belgeleri teslim ediyor işlme yapılmıyor. Mart ayında yapılacak olan belediye seçimlerinde İstanbul'da Mustafa Sarıgül ile, Ankara'da Mansur Yavaş ile İzmir Aziz Kocaoğllu ile, Antalya'da Mustafa Akaydın ile ve diğer adaylarımızla belediyeler hukukun, demokrasinin sahibi CHP'ye geçecektir. Mansur Yavaş veya diğer adaylar başka eğilimden gelebilir. Unutmayın CHP belli kesimn değil, demokrasinin ve hukukun üstünlüğüne inanan bir Türkiye Partisidir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu adayları belirlerken, demokratik, dürüsüt ve hukuka bağlı adaylarda ısrar etmiştir. baın diğer konuda şudur. Avrupa Birliği sessizdir. Çünkü, örnek vereyim.  Alman emekli fonları Türkiye borsasındadır. Ses çıkarmıyorlar. Çünkü yatırımlarının zarar görmesini istemiyorlar. " 

İngiltere CHP 

Türkiye’de CHP Genel Merkezi'nden onay alan İngiltere CHP geçici yönetimi genel kurul öncesi çalışmalarına devam ediyor. CHP Genel Merkezi'nden CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu tarafından gönderilen resmi mektuba göre atanan İngiltere CHP ilk Başkanı olan Baki Düzgün;  “ Biz İngiltere CHP olarak once örgütlenmemizi gerçekleştrieceğiz. Bizim görevimiz bildiğiniz gibi geçici. Biz İngiltere CHP Kongresine kadar görevi üstlendik. Ama en iyi şekilde görevimizi yapmak istiyoruz. Ben CHP’liyim, CHP’ye hizmet etmek istiyorum. Oy kullanmak istiyorum. Örgütlenmede görev almak istiyorum diyen kim varsa gelsin, üye olsun. Hiçbir kimseyi ötekileştirmeden üye olmaya ve CHP İngiltere’ye katılmaya davet ediyorum. Hep birlikte bir olalım ve İngiltere CHP örgütlenmesi için genel kurula hep birlikte gidelim. Demokratik haklarımızı kullanarak CHP İngiltere’yi hep birlikte kuralım. Bugün, İngiltere’deki bütün CHP’lilerin bir bölümüyle,  genel kurul öncesi kahvaltıda buluştuk. Biz herkese açığız. İngiltere'de CHP'ye gönül veren herkes gelsin katılsın. Demokrasiye, insan haklarına, hukukun üstünlüğüne inanan herkesi mücadeleye bekliyoruz. CHP’nin altı oku yolumuzdur.  ” diyerek bütün CHP’lileri üye olmaya davet etti. 

CHP İngiltere, CHP Genel merkezi  yetkili kurulu tarafından atanan Başkan Baki Düzgün başkanlığında toplanarak yapılan geçici görev dağılımı ise şöyle;

Başkan Baki Düzgün, Başkan Yardımcısı Hasan Çavuş, Saymanlar Erdem Ece ve İbrahim Doğan, Halkla İlişkiler Halil Karatepe, Kadın ve Gençlik Kolları Tuğba Özcivan, Sekreter Mehmet Topal ve Cem Düzgünoğlu. İngiltere CHP’ye üye olmak isteyenler, üye olmak için şu telefon numararasından bilgi alabilirsiniz: 07837 59 42 97 ve 07897 91 80 07

Nurettin Demir Kimdir?

14 Nisan 1953'te Muğla Fethiye Göcek'te doğdu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Gülsüm'dür. Tıp Doktoru, Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. SSK Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Araştırma ve Eğitim Hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum alanında uzmanlığını yaptı. 1992-1994 tarihleri arasında SSK Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinde bulundu. Türkiye'nin ilk "Bilgi İşlem ve Hastane Otomasyon Sistemini" kurdu. 1989'da Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD'de doçent, 2000'de Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde profesör oldu. 1998'de İzmir'in ilk özel tüp bebek merkezinin kuruculuğunu yaptı. 2008'de Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD öğretim üyeliğine ve 2009'da Tıp Fakültesi Kurucu Dekanlığına atandı. Yurt içi ve yurt dışında akademik yayınları ile yayınlanmış 2 kitabı bulunmaktadır. İngilizce bilen Demir, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.