Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi

Bu haber kez okundu.

Tunceli'de Devlet Bahçeli protesto edildi

Bahçeli'nin ziyareti Tunceli'da bazı gruplarca protesto ediliyor. Polis göstericilere müdahale ediyor.Bahçeli, "İşte Tunceli’deyim. Devlet devleti ile devlet milleti ile Tunceli’dedir. Bizim vatan topraklarında gidemeyeceğimiz yer yoktur. Davutoğlu öğrenmediyse, öğrenemediyse hatırlatıyorum MHP’de mangal gibi yürek demir dağları eritecek kadar devasal cesaret vardır.” dedi.Bahçeli konuşmasında 1937 yılında yaşanan isyanla ilgili “ 1937-38’de Tunceli’de baş gösteren hadiseler isyandır bu isyana karışanlar da devrin bölücü teröristleridir ve hiçbir teröristin dini, milliyeti, mezhebi, etnik kökeni önemli olmayacak ve önemli sayılamayacaktır" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.