Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturmada flaş gelişme

Soruşturma savcılığı örgüt lideri Adnan Oktar'ın en yakınında olan ve “Bacılar Grubu” diye adlandırılan kadınlarla imam nikahı yaptığı bilgisine ulaştı.
ÖRGÜT İÇİNDE YÜKSELEN KADIN OKTAR'IN YANINA
Soruşturma kapsamında ulaşılan bilgilere göre Adnan Oktar, “Bacılar Grubuna” dahil olan kadınlardan istediğine “Bundan sonra benim eşimsin” diyerek imam nikahı yapıyor. Daha sonra bu kadın “Turnike” diye tabir edilen fuhuş sisteminden çıkarılıyor. Nikah kıyılırken yine “Bacılar Grubundan” iki kadın da şahit olarak yer alıyor. Adnan Oktar ile imam nikahı yapan kadınlar örgüt içerisinde “Kardeşler” diye adlandırılan grupla görüşmesi yasaklanıyor.
TURNİKE SİSTEMİ VE BACILAR GRUBU
Soruşturma kapsamında ortaya çıkan bilgilere göre evlenmek vaadiyle kandırılan kadınlar tuzağa düşürülerek “Turnike” tabiri kullanılan fuhuş sistemine düşürüldüğü belirtiliyor. Adnan Oktar'ın kadın müritlerden oluşan “Bacılar Grubu” da örgüt içinde uzun yıllar kalan kişilerden oluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.