Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

 Azerbaycan’ın Londra yeni Büyükelçisi Elin Süleymanov, Londra’da Azerbaycanlılarla buluştu

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Poyraz Veysal Çadır-ngiltere’de faaliyet gösteren Azerbaycan Evi’nin Başkanı Dr. Ali Tekin Atalar, Azerbaycan’ın Londra’ya atanan yeni Büyükelçisi Elin Süleymanov için bir tanışma resepsiyonu verdi. Azerbaycan’ın Birleşik Krallık Büyükelçisi Elin Süleymanov, İngiltere’nin başkenti Londra’da Sivil toplum kuruluşlarıyla geçen pazar bir araya geldi. Süleymanov, Türk toplumuna yönelik “Türkler bizim birliğimiz ve ailemizdir" diye konuştu. 

1 MİLLET 2 DEVLET VURGUSU


Azerbaycan Londra Büyükelçisi Elin Süleymanov’u Azerbaycan  toplumu yanısıra İngiltere’deki Türk toplumu da yalnız bırakmadı.  Türk restaurantı Ev Restaurant’ta yapılan tanışma resepsiyonuna Elin Süleymanov, eşiyle katıldı. İngiltere Türk Dernekleri ve Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Jale Özer etkinliğe katıldı. 



Azerbaycan’ın Londra yeni Büyükelçisi Elin Süleymanov


Süleymanov, Türk toplumuna yönelik “Türkler bizim birliğimiz ve ailemizdir" diye konuştu. 


İngiltere’de faaliyet gösteren Azerbaycan Evi’nin Başkanı Dr. Ali Tekin Atalar, Azerbaycan’ın Londra’ya atanan yeni Büyükelçisi Elin Süleymanov, İngiltere Türk Dernekleri ve Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Jale Özer


Avrupa Gazetesi ve Avrupa Ajansı adına Veysal Poyraz Çadır, Azerbaycan’ın Londra’ya atanan yeni Büyükelçisi Elin Süleymanov’a hoşgeldin dedi. 

Azerbaycan’ın Birleşik Krallık Büyükelçisi Elin Süleymanov, İngiltere’nin başkenti Londra’da Sivil toplum kuruluşlarıyla geçen pazar bir araya geldi.

 Azerbaycan’ın Londra yeni Büyükelçisi Elin Süleymanov, Londra’da Azerbaycanlılarla buluştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.