Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Başından vurulan Mutlu Kaya'nın sağlık durumu nasıl

Bir televizyon kanalında yayımlanan ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde 4 gün önce uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın tedavisi sürüyor. Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde ilaçlar kesilerek uyandırma sürecine geçilen Kaya'ya, doktorlarının tavsiyesi üzerine seslendirdiği şarkılar dinletiliyor. Bu arada Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Kaya'nın genel durumunda değişiklik olmadığı, solunum cihazına bağlı olarak takip edildiği belirtildi. Yapılan açıklamada Mutlu Kaya'nın bilincinin kapalı olduğu ifade edilirken, uyandırma sürecinin de halen devam ettiği bildirildi. İstanbul'da katılacağı televizyon programı öncesi evinde prova yaparken 18 Mayıs Pazartesi gecesi başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya, hastaneye kaldırılmıştı. Olayla ilgili Kaya'nın eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Veysi Ercan tutuklanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.