Öne Çıkanlar Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Londrada çocuk felci virüsü son durum Avrupalı ÇATI ingiltere lockdown Medya Takip Advantage Avukatlık Ali Gül Özbek abidin dino google mustafa uslu

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanından çok önemli bedelli askerlik açıklaması

Bedelli askerlik hakkında “Zannediyorum en kötü ihtimalle yeni yasama döneminde açıklamış oluruz.” dedi…
“CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİYLE OLABİLİR”
Erdoğan, “Konuyla ilgili olarak Milli Savunma Bakanımız çalışmalarını yapacaklar, hazırlıklarını yapacaklar. ‘Bunu inşallah seçimden sonra ele alacağız' demiştim. Nasılı, nedeni, her şeyiyle, MSB yapacak çalışmayı. Ne kadar kişiyi kapsayacak, hangi yaş grupları arasında olacak, ücret ne kadar olacak, tüm bu konular belirlenecek. Zannediyorum en kötü ihtimalle yeni yasama döneminde açıklamış oluruz. O zamana kadar da hazırlıklarımızı bitirmiş oluruz. Belki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarmayı da deneyebiliriz. O zaman daha erkene çekmiş oluruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.