Öne Çıkanlar londra avrupa SunExpress Avrupa Cumhuriyet Bayramı balosu Virgin Sport ingiltere Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Efsane başkan Turgut Esendağlı'ya Dumlupınar Yeni Malatyaspor'dan anma 

AVRUPA AJANSI (AVA) SPOR-LONDRA- Dumlupınar Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada Turgut Esendağlı anıldı. Kulüp adına sosyal medyadan açıklama yapan Ali Perçin şunları dile getirdi:  

İngiltere Türk Futbol Federayonu eski başkanı, Enfield Belediyesi Meclis Üyesi Turgut Esendağlı, geçirdiği kalp ameliyatı sonrası 2017 yılında yaşamını yitirdi.

"İngiltere'nin başkenti Londra'da Türk futboluna yaptığı hizmetlerle adını futbol tarihine altın harflerle yazdıran ve Londra Türk toplumunun futbola bakış açısını en üst seviyelere çıkartmasında büyük bir yeri olan ve genç yaşta aramızdan ayrılan  sayın merhum Iurgut Esendağlının bugün doğumgünü. Bir nebzede olsa bu vesile ile değerli spor büyüğümüzü anmak ve hatırlatmak istedim. Umarım toplumumuza hizmet eden değerli büyüklerimize vefatından ünce değer veririz. Çünkü hayatta olmayanlara ancak bu şekilde yad etmekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor. Nurlar içinde uyu başkanım. Her zaman kalbimizdesiniz."

Kulüp adına sosyal medyadan açıklama yapan Ali Perçin Dumlupınar Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu adına Turgut Esendağlı'yı doğumgününde andı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.