Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Hayata veda eden Erdoğan Demirören kimdir

Vefatıyla herkesi yasa boğan Demirören, 31 Mayıs 2018'den bu yana solunum yetersizliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyordu. Florence Nightingale Hastanesi Tıbbi Direktörü Dr. Özgür Şamilgil yaptığı açıklamada, “Saygıdeğer iş insanı Erdoğan Demirören bugün saat 11.53 itibarıyla aramızdan ayrılmıştır" dedi. 
Erdoğan Demirören'in bir süredir hastanelerinde solunum yetersizliği nedeniyle tedavi ve takip altında olduğunu aktaran Şamilgil, "Sayın Demirören, ailesinin yakın ilgi ve alakası, hastanemizin tüm personelinin yoğun desteği ve çabalarıyla bugüne kadar ızdırap çekmeden yaşamını sürdürmüştür. Bugün itibarıyla tüm ülkemize, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Allah kalanlara sabırlar versin” dedi.
ERDOĞAN DEMİRÖREN KİMDİR?
Erdoğan Demirören, 28 Ağustos 1938 tarihinde İnegöl'de dünyaya geldi.Demirören, Sirkeci’de oto yedek parça ithalatı ve pazarlaması konusunda faaliyet gösteren Kolaylık Oto'nun kurucusu Babası Şükrü Demirören`in 1957 senesinde vefat etmesiyle, genç yaşta aile işlerini devralmak zorunda kaldı.
Türkiye'nin ilk gaz şirketini 1972'de devren satın alan Demirören, yatırımlarını hızlandırarak şirket sayısını 48'e yükseltti.1980'de açıklanan 24 Ocak kararlarından sonra ise küçülmeye karar verdi.Daha sonra birçok farklı sektörde faaliyet göstererek Demirören Holding'in büyümesini sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.