Öne Çıkanlar acun ılıcalı Kayserispor Beşiktaş Rishko Beauty london Kozmetolog london Rishko ÖNAY ALPAGO Britanyada Jön Türk Jön Türk Devrimi Seda Mete WHO

Bu haber kez okundu.

İmamoğlu: Mazbatamızı talep ediyoruz, YSK'yı göreve davet ediyorum

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, kentte bazı ilçelerde oyların yeniden sayılmasıyla zaman kazanılıyor olabileceğini söyledi. İmamoğlu, "İBB içerisinde neler olabileceğine dair durum ve tespitlerimiz var" dedi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise "Fark 20 binin altına indi" diye konuştu. 

Twitter'da #MazbatamızıVerin ve #HırsızEkrem savaşı

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun YSK'ya mazbatasını vermesi yönündeki çağrısının ardından sosyal medyada binlerce tweet atıldı.

İmamoğlu destekçileri, attıkları mesajlarla #MazbatamızıVerin etiketini hem Türkiye'de hem de dünyada en çok takip edilen başlıklar listesinde birinci sıraya taşıdı.

AKP adayı Binali Yıldırım'ın destekçileri de İmamoğlu'nun sözlerinin ardından #HırsızEkrem etiketini açtı. 

Bu etiketin altında, seçim usulsüzlükleriyle ilgili iddialar ve İmamoğlu'nun süreç devam ederken mazbatasını istemesine tepkiler paylaşıldı.

Bu etiket de Türkiye'de ikinci sıraya yerleşti.

(BBC Türkçe)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.