Öne Çıkanlar acun ılıcalı WHO İngiltere vizesiyle Cindy Crawford londra Istanbul Photo Awards 2023 Photo Awards 2023 sergisi Türkmenköy londra ateşkes TURTA londra Doğu Ekin

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de Boşanma Davaları

Hiç şüphesiz ayrılık  insan hayatındaki en zor ve yıpratıcı zamanlardan birisidir. Evlilik birliğinin sonlamasında bireyler duygusal baskı ile uğraşmanın yanı sıra  kişileri ve çocukları derinden etkileyen boşanma gibi önemli bir konuyla da uğraşmak zorundadırlar. Tabi ki hiçbir birey evlilik birliğinin sonlanmasını istemez ancak bazı durumlarda evlilik birliğinin devamı bireyler için son derece yıpratıcı hatta zarar verici bir seviyede olabilir. 

Yılların tecrübesi ile boşanma sürecinin gerek duygusal,  gerek maddi ve gerekse çocuklar açısından son derece zorlu  ve sancılı bir süreç olduğunun farkındayız. Bu sebeple boşanmaya karar veren ve bize başvuruda bulunan eşlere uzman avukatlarımızla en iyi hukuksal hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bizlerin amacı boşanmanın olabildiğince hızlı , dostane olması ve boşanma masraflarının makul bütçede tutulmasıdır. 

Boşanma davanızın hangi yasal süreçten geçeceği  yada boşanma davanızın devamında ve sonrasında yasal  haklarınızın neler olduğunu bilmeniz son derece   önemlidir. Tarafların yasal haklarının farkında olmaları  en fazla önem verdiğimiz konulardan birisi olduğundan Advantage Avukatlık olarak  bu yönde eşlere ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeye çalışıyoruz. Boşanma davalarında  hukuksal olarak özellikle yardımcı olmaya çalıştığımız konuları kısaca açıklamak gerekirse; 

  • Boşanma davasının hukuksal süreci ve takibi 
  • Boşanmadaki finansal hak ve sorumluluklarınız 
  • Boşanmada çocukların velayet kararının verilmesi 
  • İngiltere’deki boşanma kararına apostile alınması ve tercüme edilmesi
  • Boşanma kararının Türkiye’de tanınması ve tenfizi 
  • Boşanma davası sonrası isim değişikliği yapılma 

Önemle belirtmek isteriz ki, boşanma davaları büyük bir titizlikle ve özenle uzman avukatlar tarafından takip edilmelidir. Biz Advantage Avukatlık olarak boşanma konusunda deneyimli kadromuz ile evilik birliğini devam ettirmekte zorlanan ve boşanmaya karar veren müvekkillerimizin her zaman yanlarındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. 

Eğer boşanmanın son çare olduğunu düşünüyor ve inanıyorsanız, bu süreçte Advantage Avukatlık  ile iletişime geçip ücretsiz danışmanlık hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Boşanma davanızın yasal detaylarını ve süreci birlikte değerlendirebiliriz. 

Advantage Solicitors LTD
Advantage House, 2nd Floor, 273 Fore Street, Edmonton, London, N9 0PD
Web:     www.advantagesolicitors.com
Tel:         0208 807 1676

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.