Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de Essex kentinde yaşayan Kiristy Luckin, Baş ağrısı diye gitti nedenini öğrenince inanamadı

Genç öğretmen hayatının şokunu yaşadı! Baş ağrısı diye gitti nedenini öğrenince inanamadı. Mesleğinin başlarında olan genç kadın öğretmenin başına gelenler tam anlamıyla şoke etti! Şiddetli baş ağrısı şikayeti yaşayan genç kadın sonunda doktora gitmeye karar verdi. Bu kararının sonrasında öğrendikleriyle dehşete düştü. İngiltere'de yaşayan Kiristy Luckin, sık sık yaşadığı baş ağrılarına bir çözüm bulmak için hastahanenin yolunu tuttu. Genç kadının beyninde sıvı birikmişti. Ve su toplayan bir bölge vardı. Üstelik bu korkunç olayın nedeni büyük bir şaşkınlığa neden oldu.



Kirsty Luckin, İngiltere'nin Essex kentinde yaşayan genç bir asistan öğretmendi.

20'li yaşların başındaki genç kadın arkadaşlarıyla eğlenmeye çıktı.Gecenin ardından güne baş ağrısıyla başladı.Ağrının içtiği içkiyle ilgili olduğunu düşündü ve akşamda kalma olduğuna inanarak çok üzerinde durmadı.Ancak Kirsty'nin baş ağrısı bir hafta bıyunca hiç geçmeden devam etti.Kirsty, işte o zaman ciddi bir sorunu olabileceğinin farkına vardı.Doktora gittiğinde ise şoke edici gerçekle yüzleşti: Beyninde sıvı artışı olmuş ve su toplamış bir bölge vardı.Kirsty, "Baş ağrımın gece dışarı çıkmaktan kaynaklandığını düşündüm, ancak aradan birkaç gün geçtiğinde daha da arttı" diyor.Görüşü de etkilenmeye başladığında zaman kaybetmemesi gerektiğini düşünen genç kadın, daha fazla zaman kaybetmeden soluğu hastanede aldığını söylüyor.Doktordan duydukları karşısında şoke olan Kirsty, başına gelenlerin sebebinin ise doğum kontrol hapı olduğunu duyunca inanamamış.


"Kafam patlayacak gibi hissediyordum ve gözlerimi odaklamakta zorlanıyordum" diyen Kirsty, altı yıldır doğum kontrol hapı kullandığını söylüyor.

Kirsty'nin beyin-omurilik sıvısı örneği elde etmek için beline batırılan ince bir iğne ile örnek alındı.Doktorlar, yaptıkları inceleme sonrasında, önemli bir tespitte bulundu.Genç kadının rahatsızlığının doğum kontrol hapı nedeniyle olduğuna kanaat getirdi.Uzmanların aktardığına göre, bu hastalık doğum kontrol hapı kullanan kadınlarda 10 binde bir oranda görülebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.