Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc chp haberleri muharrem ince

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de kısıtlı sokağa çıkma yasağı edildi

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA- AVRUPA GAZETESİ ÖZEL-LONDRA - İngiltere Başbakanı Boris Johnson, koronavirüs önlemlerinde büyük bir artış olduğunu duyurdu ve açıkladı... Bu geceden itibaren İngiltere'deki insanların evlerini sadece çok sınırlı amaçlar için terk edebilecek. Polis görevde. Avrupa Ajansı Özel haber.  İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un konuşmasının ana noktaları şunlardır:

-Bu geceden itibaren İngiltere'deki insanların evlerini sadece “çok sınırlı amaçlar” için terk etmelerine izin verilecek.

- Temel ihtiyaçlar için alışveriş; günde bir egzersiz şekli için; herhangi bir tıbbi ihtiyaç için; ve “kesinlikle gerekli” olduğunda işe gidip gelmek için izin verilecek

- İnsanlar, birlikte yaşamadıkları arkadaşlarla veya aile üyeleriyle tanışmamaları konusunda uyarıldı. Sosyal birliktelik kısıtlandı. 
- Alışverişe yalnızca gıda ve ilaç gibi temel ihtiyaçlar için izin verildi. İnsanlar alışveeriş için “olabildiğince az” sokağa çıkmaları önerildi.
- Polis, para cezaları ve toplantıların dağıtılması da dahil olmak üzere kuralları uygulama yetkisine sahiptir

https://www.youtube.com/watch?v=HlEFrbLeDks&t=6s

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.