Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Diriliş Ertuğrul Rekabet Kurulu

Bu haber kez okundu.

Kıbrıslı Türk Hackney Meclis Üyesi Mete Çoban Prens Charles'ın elinden MBE ödülünü aldı

AVRUPA GAZETESI/AVRUPA TIMES-LONDRA-Hackney Meclis Üyesi Mete Çoban'a MBE verildi. STOKE NEWINGTON meclis üyesi Mete Çoban dün Prens Charles'tan MBE ödülünü aldı. Kıbrıslı Türk Mete Çoban MBE şöyle konuştu:  "Ben 28 yaşında, Kuzey Kıbrıs doğumlu, Hackney'de büyüyen, babası taksi şoförü ve annesi bakıcı olan iki göçmen ebeveyni olan Mete Çoban. Hackney gençliği için çalıştım. Bu dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için savaşmaya devam edin" 

 Kıbrıslı Türk Hackney Meclis Üyesi Mete Çoban MBE

Mete Çoban gururlu  


MBE ödülümü St James Sarayı'nda Prens Charles'tan aldım. Büyükbabam, hem oğlunun hem de torununun Birleşik Krallık'a yaptığı katkıları ve bu başarıların müstakbel Kral tarafından tanınmasını görmekten gurur duydu. 

FOR ENGLISH PLEASE CLICK: 

Mete sosyal medyadan tebrik aldı:


ABD Büyükelçiliği Londra @USAinUK: Amerika Birleşik Devletleri hükümet kuruluşu @StateIVLP#ExchangeAlumni'mizden birine, gençlere yönelik hizmetler için MBE'sini aldığı için tebrikler

 James Endersby @JamesEnders şunları söyledi: "Bugün MBE'sini gençlere yönelik hizmetler ve http://mylifemysay.org.uk Kurucusu ve Baş Yöneticisi olarak siyasete daha fazla dahil etmeyi ve seslerinin duyulmasını sağlamayı amaçlayan çalışmaları için alan Mete. Sadece şu gururlu babaya bak"


 
Hackney Polisi (gov.uk/coronavirus)@MPSHackney: "Cllr Coban gerçek bir ilham kaynağı ve böyle bir onur için büyük tebriklerimizi sunuyoruz. Gerçekten çok iyi iş çıkardınız. Marcus Barnett BCU Komutanı"

Alev Cazimoglu @alevcazim: @metecoban92 Hak etti!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.