Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

LONDRA'DA CARIA HOLIDAYS YEMEĞİNDE TÜRK TURİZMCİLER BULUŞTU 

AVRUPA AJANSI (AVA) POYRAZ VEYSAL ÇADIR/LONDRA-Uluslararası Turizm Fuarı WTM, 01-03 Kasım 2021 tarihleri arasında, Londra'da gerçekleştirildi. Fuar, turizm sektörü açısından büyük önem taşıyor. İngiltere'nin başkenti Londra'da her yıl düzenlenen Dünya Uluslararası Turizm Fuarı WTM (World Travel Market) bugün sona erdi. 

Londra'ya büyük yatırım yapacak olan Dubai merkezli Türk seyehat acentesi BTB Tours başkanı Salih Gözcü, Caria Holidays'in düzenlediği yemeğinin ev sahipleri Engin Sertoğlu ve Selahatttin Pınarbaşı ile 

CARIA HOLIDAYS YEMEĞİNDE LONDRA'DA TÜRK TURİZMCİLER BULUŞTU 

Londra merkezli Caria holidays yöneticileri geleneksel hale getirdikleri turizim fuarının ikinci akşamı yemek organizasyonlarını bu yılda gerçekleştirdiler. Türkiye'den Rixos Oteller Gurubu, Dubai merkezli Türk seyehat acentesi BTB Tours başkanı Salih Gözcü, Londra'dan Enfield Belediyesi Başkanı Sabri Özaydın, Right Holidays ortaklarından Sinan Aydın ve Arif Paşa ve birçok turizmci yemeğe katıldı. Enfield Belediyesi Başkanı Sabri Özaydın'ın katıldığı Caria Holidays'in düzenlediği yemeğinin ev sahipleri Engin Sertoğlu ve Selahatttin Pınarbaşı Türk turizminin önde gelen temsilcileriyle buluştu. Yemekte konuşan Engin Sertoğlu şunları söyledi:

SERTOĞLU: 2022'DEN ÇOK UMUTLUYUZ 

Engin Sertoğlu: " Pandemide en çok etkilenen sektör bizşm sektör oldu. Pandemi sonrasında ilk etkinlikte buluştuk. Bildiğiniz gibi 1.5 yıldır insanların seyahatlaeri kısıtlandı. Havaalanları kapandı. İngiltere Türkiye uçuşları uzun süre kırmızı listede kaldı.Sıkıntılı süreç vardı. 2022'de bu süreç bitecek. İngiltere'den Türkiye'ye aileler tatillerini artık rahatça yapacak. İngiltere'den Türkiye'ye 2.5 milyon koltuk arzı var 2022'de. Çok umutluyuz.Katıldığınız için teşekkür ederiz."

SunExpress Kuzey Avrupa Satış Müdürü Hakan Ortatepe, Enfield Belediyesi Başkanı Sabri Özaydın, Right Holidays ortaklarından Sinan Aydın ve Arif Paşa ve davetliler

Türkiye Fuara bakanlığın 300 metrekarelik standıyla katıldı.

T.C.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy fuarda Türkiye ve KKTC standını gezdi. Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, bakana eşlik etti. KKTC Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Ahmet Savaşan, Enfield Belediyesi Başkanı Sabri Özaydın, Caria Holidays adına Engin Sertoğlu ve Selahatttin Pınarbaşı fuara katıldı. T.C.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy fuarın son günü olan 3 Kasım Çarşamba görüşmelerine devam edecek. Fuara Türkiye’nin Londra Kültür ve Turizm Müşaviri Arzu Yılmaz, TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Genel Müdür Yardımcısı Elif Balcı Fisunoğlu, Esra Güler katıldı.

Londra’dan Caria Holidays ve THY katıldı

Türkiye standında 18’i Türkiye’den olmak üzere Londra’daki Caria Holidays ve THY ile birlikte 20 stand yer aldı.Caria Holidays adına fuara katılan Engin Sertoğlu ve Selahatttin Pınarbaşı Türkiye standında Kültürel Varlıklar ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde yürütülen Taş Tepeler Projesi’nde bulunan eserler sergilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.