Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa kktc muharrem ince maç ne zaman Samsunspor koronavirüs gazete maç hangi kanalda

Bu haber kez okundu.

Manchester’da tarihi Cumhuriyet balosu Midland Otel’de

AVRUPA AJANSI (AVA) MANCHESTER-Manchester’da tarihi Midland Otel’de 29 Ekim 2021 Cumhuriyet balosu. Cumhuriyetimizin 98. yılını hep birlikte kutlamak üzere Kuzey Batı İngiltere Türk Topluluğu Derneği harika bir balo hazırladı. Kuzey Batı İngiltere Türk Topluluğu Derneği’nin Avrupa Ajansı’na gönderdiği açıklama şöyle: “Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını anmak, Türk Milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyetimizi kutlamak için Manchester’ın en nadide otellerinden tarihi Midland Otel’de 29 Ekim 2021 de buluşacağız. Bu onur ve gururu Manchester’da ilk defa gerçekleşecek olan Cumhuriyet Balosu’nda yasatacagiz” 


Manchester’da ilk defa Cumhuriyet balosu


Kuzey Batı İngiltere Türk Topluluğu Derneği’nin Avrupa Ajansı’na gönderdiği açıklama şöyle devam etti:  “Manchester’da ve Kuzey Batı'daki komşu kasaba ve şehirlerde yaklaşık 20.000 Türk ailesinin yaşadığını tahmin ediyoruz. Dernegimiz  kültürel, eğitim, sosyal, sanatsal ve yardımlaşmaya yönelik konularda Kuzeybatı İngiltere de yaşayan toplumumuza yardımcı olmak, bir araya getirmek, dayanışmalarını pekiştirmek, kültürümüzü tanıtmak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek uzere kurulmus ve sizlerin katkilari ile 10 seneyi askindir faaliyetlerini surdurmektedir.  (Dernek kayit numarası: 1166380).” 

Balo programı  dahilinde Manchester Belediye Başkanı (The Lord Mayor) Tommy Judge ve değerli eşi (The Lady Mayoress) balomuza katılıp toplumumuz için bir konuşma yapacak.

Balonun detayları:
Tarih: 29 Ekim
Saat: 19:30 - Gece Yarısı
Yer: Midland Hotel - Trafford Suite, 16 Peter St, Manchester M60 2DS
Kıyafet kodu: Siyah kravat ve gece elbisesi


Kutlama Programı:
Harp sanatçısı Alice Roberts
Konuşmalar 
Yemek
Tuğba Özcivan, Baha Yetkin, Ercüment İbrahim ve Hüseyin Cemünal eşliğinde Türkçe Muzik
Derneğimizin Halk dansları ekibinin Zeybek ve Vals performansları
DJ Tuncay Doğan
Çekiliş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.