Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Londrada çocuk felci virüsü son durum Psikolog Alptekin Aydin Avrupalı Bitti Dediğin Anda Kaderin Yeniden Yazılır ÇATI londra Atatürk

Bu haber kez okundu.

Meghan Markle Osmanlı motiflerine servet harcadı

Yakın bir zamanda Windsor bölgesinde bulunan Frogmore Cottage’a taşınacak çift, ilk çocuklarını da burada karşılayacak. Doğum öncesi evin dekorasyonu ile ilgilenen Markle, iddialara göre İstanbul’da bulunduğu bir dönem, kaldığı oteldeki Osmanlı motiflerinden çok etkilenmiş.
Frogrmore Cottage’a da Osmanlı motifleri yaptırdığı söylenen Markle, yine bir iddiaya göre bu motifleri kullanmak için ciddi masraf yapmış. Bir söylentiye göre, motiflerin 200 bin sterlin, evin toplam tadilat masrafı için de 3 milyon strerlin harcadığı söyleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.