Öne Çıkanlar Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı 24 haziran seçimleri ingiltere Ambargoed Emeklilik maç saat kaçta kktc son haber türkiye

Bu haber kez okundu.

Northamptonshire bölgesi günlerdir İngiliz basınını meşgul ediyor, genç dansçı kız öldürüldü !

İngiltere'de genç kadının korkunç sonu! Polis, cesetten anladı.İngiltere'nin Northamptonshire bölgesinde yaşanan olay, günlerdir İngiliz basınını meşgul ediyor. Son dönem sıkça kavga ettikleri için bitme noktasına gelen ilişki, korkunç bir trajediyle son buldu.İngiltere'de polis, genç bir dansçının erkek arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldüğünü ve adamın daha sonra aynı bıçakla intihar ettiğini açıkladı.

22 yaşındaki pazarlama yöneticisi Maddie Durdant-Hollamby'nin cesedi, 27 Ağustos günü saat 13.00'den kısa bir süre sonra, Kettering'deki Slate Drive'daki bir mülkte polis tarafından bulundu.

İngilterede genç kadının korkunç sonu Polis, cesetten anladı

41 yaşındaki Benjamin Green'in cesedi de sahibi olduğu aynı mülkte bulundu ve daha önce ikisinin bir ilişki içinde olduğu doğrulandı.Aile dostları, çiftin son dönem sık sık kavga ettiğini anlattı.
Northamptonshire Polisi, ön otopsi raporlarının, Durdant-Hollamby'nin bıçak yaralarından öldüğünü, Green'in de kendi açtığı bıçak yaraları nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi.Polis, Durdant-Hollamby'nin ölümünün cinayet olarak değerlendirildiğini ve olayla ilgili olarak başka kimsenin aranmadığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.