Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice

Bu haber kez okundu.

Reyhanlı saldırısının planlayıcısının gözaltı süresi uzatıldı

2013 yılında Hatay Rayhanlı’da düzenlenen iki kanlı bombalı saldınının faili 53 kişinin katil zanlısı terörist Yusuf Nazik’in gözaltı süresi uzatıldı. Nazik Lazkiye’de düzenlenen MİT operasyonu ile Türkiye’ye getirilmişti.
Zaman zaman MİT görevlilerinin de katıldığı sorgulamada Nazik'in, örgütün güncel durumu, yurt içi ve dışındaki bağlantıları, Suriye'deki faaliyetlerinin yanı sıra örgüt elebaşı Mihraç Ural'ın Suriye istihbaratı El Muhaberat ile ilişkileriyle ilgili de önemli bilgileri polis ve istihbarat yetkilileriyle paylaştığı, çeşitli isim ve adresler verdiği öğrenilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.