Öne Çıkanlar acun ılıcalı WHO İngiltere vizesiyle Cindy Crawford londra Istanbul Photo Awards 2023 Photo Awards 2023 sergisi Türkmenköy londra ateşkes TURTA londra Sun Express londra

Bu haber kez okundu.

Sen Çok Yaşa Atatürk Sen Çok Yaşa Federasyon Sen Çok Yaşa Türk Okulları

AVRUPA SPOR/Londra - Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl Kupası Londra Şampiyonu Mehmetçik Fc oldu. 19 Mayıs'ın 100. yılında Atatürkü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Çerçevesinde Türk Toplumu Futbol Federasyonu Takimları arasında 7 oyunculu takımlarla oynanan 19 Mayıs 100.yıl Kupası finalini Mehmetçik Fc İle Zaza Fc oynadı.

Accounting Direct Plus Sponsor

Accounting Direct Plus Firmasının Sponsorluğunu yaptığı bu anlamlı ve özel kupa Zaza'yı son dakika golleri ile yenen Mehmetçik FC’nin oldu. T.C.Londra Başkonsolosu Çınar Ergin ile KKTC Londra Büyükelçisi Oyan Tuncalı’nın izlediği maça ilgi büyüktü.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Serdar Sarı, başkan yardımcısı Osman Ercen, yönetim kurulundan İrfan Davulcular, Veteran başkanı Kamel Soyer, TC ve KKTC eğitim müşavirleri kupayı Mehmetçiğe verdi.

19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl Kupası Accounting Direct Veteranlar Şampiyonu Türkmenköy

19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl Kupası Accounting Direct Gençler Şampiyonu: Boğaziçi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.