Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

Soros’a suikast girişimi, evine paketle bomba gönderdiler

Haberi New York Times son dakika gelişmesi olarak duyuruldu. Yapılan açıklamada her şey Soros’un New York’taki evinin mektup kutusuna bırakılan şüpheli bir paketin Soros’un korumaları tarafından bulunmasıyla başladı.
Soros’un korumaları şüpheli paketi bulduktan sonra açtı ve içinde bir bomba düzeneği buldu. Katonah’ta yaşanan olayın yerel saatle 15:45’te geliştiği açıklandı. Güvenlik güçlerinin paketi ormanlık bir alan götürdüğü ve polisi aradığı açıklandı. New York Times’a konuşan bir yetkili bomba imha ekiplerinin geldiğini ve paketi imha ettiğini duyurdu. Soros’un yaşananlar sırasında evde olmadığı ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.