Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

Avrupa Ajansı (AVA) Londra - Nijer’de Nevin Leyla Kinas adına açılan Su Kuyusu yerlilere temiz su sağlıyor. Suleymaniye Humanitarian Trust Londra’dan toplanan bağışlarla hayat kurtarmaya devam ediyor. Su kuyusu açılışıyla ilgili olarak Avrupa’ya gönderilen açıklama şöyle: “Bugün başkent Neomey'den 200 mil uzaklıktaki köyde Nijar Afrika'dayız.Bugün burada olmamızın nedeni, İngiltere'den erkek ve kız kardeşler tarafından bağışlanan bir su kuyusu açılması. Süleymaniye ile cömert bağışçılarımıza teşekkür etmek istiyoruz, yerliler adına”

“Bugün başkent Niamey'den 200 mil uzaklıktaki köyde Nijar Afrika'dayız.Bugün burada olmamızın nedeni, İngiltere'den erkek ve kız kardeşler tarafından bağışlanan bir su kuyusu açılması.”

Suleymaniye Humanitarian Trust yetkilisi Tunahan Bilir yardımlarla ilgili şöyle konuştu:

“Allah, yaşamlarını sürdürmeye devam etsin ve uzun yıllar boyunca.Yerliler bu suyu yiyeceklerini hazırlamak, içmek ve sulamak için kullanacaklar. uzun yıllar boyunca. Su ve ev için bir tedarik olacaktır. Umarız bu kuyudan uzun yıllar yararlanırlar ve hepimizi dualarında hatırlarlar.

Kurban kampanyası

Süleymaniye cami ve Kültür Merkezine bağlı olan Suleymaniye Humanitarian Trust kurban başış kampanyasına katılabilirsiniz. £110 sterlin ile kurbanlarınızı ve bağışlarınızı verebilirsiniz.

Suleymaniye Humanitarian Trust Kurban Kampanyası ile ilgili şu açıklama yapıldı:

“Yukarıdaki su kuyusu haberine okursak aslında hiç bir şeyi anlatmaya gerek yok. Eda edilen kubanlarla nelere vesile olduklarını görseler yeter. O çocukların mutluluklarını babaların sevinçlerini görseler bir kurbanın umut olduğunu ihtiyacı olanların nasıl sevindirdiğini bir görseler. Gönderdikleri her bir kurban ile çocuklara bir de Kuran-ı Kerim verildiğini görseler yeter.”

Kurban kesim, vekalet için iletişim bilgileri :

Tel: 073 7962 3141/ 0 20 7684 9900

Account details for payment

Acc. name: Suleymaniye HT

Sort Code: 20-41-50

Account No: 03249352

Reference: Kurban

Suleymaniye Humanitarian Trust

Charity Reg. No:1163005

216 Kingsland road, London, E2 8AX

suleymaniyeaid.com

[email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suleyman 5 yıl önce

Cok guzel bir haber. Insanlik adina insanca.