Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center

Bu haber kez okundu.

Tuncay Özkan’dan CHP İngiltere Seçimlerine Çağrı

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA - Türkiye ana muhalefet Partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) geçen 31 Mart tarihinde yapılan Türkiye Yerel Seçimlerde Türkiye’nin en büyük 6 şehrini kazanarak büyük başarıya imza attı. CHP İngiltere Birliği, 21 Nisan 2019 tarihinde genel kurulunu yapacak ve yeni başkanını seçecek. CHP İngiltere Birliği Başkan yardımcısı olan Kazım Gül, başkan adaylığını açıkladı. Kazım Gül Avrupa Gazetesine özel bir açıklama yaptı. Kazım Gül’ün başkan adaylığı ve seçim açıklaması şöyle:

CHP İngiltere Başkan adayı Kazım Gül Avrupa Gaazetesi’ne şunları söyledi:

“Biliyorsunuz gündemde şu an Türkiye'deki yerel seçimler. 3 dönemdir İngiltere Birliği’nin başkan yardımcı olarak yönetiyorum amam son 6 aydır başkan olarak yönetiyorum. Dün Türkiye'de bahar havası esiyordu. Biliyorsunuz söylemlerimizde 31 Mart'tan sonra baharın geleceğini 1 Nisan'da baharın olacağını söylemiştik. Ve bu gerçekten çok güzel bir şeklde oldu İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Eskişehir ve daha birçok büyükşehir belediyelerimizi aldık.Bu belediyelerimizde bizim yönetimimizden insanlara iş anlamında 'mutfaklarına' anlayışıyla yansıtabilecek Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş gibi büyükşekir belediye başkanlarımız gerçekten çok güzel işler başaracaktır. Biz onların arkasındayız inşallah daha güzel günler göreceğiz.”

Seçim Bilgileri

Tarih: 21 Nisan 2019, Pazar

Saat: 10:00 – 16: 00

Yer: The Selby Centre

Adres: Selby Rd, Tottenham, N17 8JL London

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan şunları söyledi:

“Bugün 1 Nisan, bugün Türkiye’de baharın geldiği gün, İngiltere’de de bahar 21 Nisan sonradan gelecek. Seçimlerimiz var, bu seçimlerde Kazım Gül kardeşim benden bütün İngilteredeki üyelerimiz seçimlere katılmak konusunda teşvik eder bir video göndermemi söyledi. Onu kırmıyorum, Kazım'a başarılar diliyorum. İngiltere’deki bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum ve seçime katılmanın baharın coşkusunu arttıracağını söylüyorum. Hepinizi canı gönülden kutluyorum. Mesafeler önemli değil gönüller bir. Sizi çok seviyorum.”

Kazım Gül’e destek

Avrupa Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vatan Öz, Avrupa Gazete ofisine gelen Kazım Gül’e CHP bayrak flama ve rozetleri hediye etti. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Londra’ye getirerek konferans yapan Avrupa Gazetesi, tüm CHP bayrak flama ve rozetlerini başkan adayı Kazım Gül’e hediye etti.

Avrupa Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vatan Öz, Avrupa Gazete ofisine gelen Kazım Gül’e CHP bayrak flama ve rozetleri hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.