Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere Deniz C Erkan

Bu haber kez okundu.

Ünlü sunucu hapis cezasına çaptırıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın eşinin “ByLock” kullandığını iddia etmesi üzerine hakkında soruşturma başlatılan FOX Tv haber spikeri İsmail Küçükkaya ile avukat Fidel Okan hakkındaki dava karara bağlandı. Mahkeme, Küçükkaya ve Okan'ı ayrı ayrı 1 yıl 4 ay 20 gün hapse mahkum etti. Mahkeme 1 yıl denetimli serbestliğe tabi tutarak Küçükkaya ve Okan'ın cezasını erteledi. Kararın ardından açıklama yapan Küçükkaya  ‘'Ağır bir karar beklemiyordum yalnızca gazetecilik faaliyetine bu şekilde ağır bir yaptırım uygulanmasını ne hukuk devleti ile bağdaşır ne de basın özgürlüğüyle. Temyize gideceğiz'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.