Öne Çıkanlar londra Ece Dağıstan A. Dilek Aydın Kahramanmaraş UK londra Avukat Alpan Uz Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport Redstone Solicitors ingiltere

Bu haber kez okundu.

Venezuela Devlet Başkanı yere düşen Türk bayrağını kaldırdı

G-20 Zirvesi başta olmak üzere birçok etkinlikte liderlerin bir araya geldikten sonra “aile fotoğrafı” çektirmesi gelenek haline geldi. Dünyanın farklı ülkelerinden isimlerin bir araya geldiği bu tür etkinliklerde ve ikili görüşmelerde liderlerin fotoğrafçı ve gazeteciler için en iyi açıdan görünmesi kilit bir öneme sahip.
Bu sebeple organizasyon hazırlanırken yetkililer hangi liderin nerede duracağını o ülkenin bayraklarını yere koyarak hatırlatır. Son dönemde bayrak yerine liderlerin isimleri yazılsa da son yıllarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu tür durumlarda bayrakları alarak kaldırdığı hafızalara kazındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sık sık karşılaştığı bu durumun bir benzeri Venezuela’da yaşandı… Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Venezuela Devlet Başkanı Maduro önceki gün Caracas’ta bir araya geldi. İki lider ekonomi başta olmak üzere birçok konuyu gündeme getirdi. Temaslar sırasında ilginç bir detay dikkat çekti. Erdoğan’la birlikte Venezuelalı öğrencilerin önünden geçen ve çocukları selamlayarak poz veren Maduro yerde bir Türk bayrağı gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.