Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa muharrem ince maç ne zaman koronavirüs gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc

Bu haber kez okundu.

ŞEVVAL SAM KONSERİ 1 NİSAN'DA

Ünlü ve sevilen sanatçı Şevval Sam, 1 Nisan Pazar akşamı saat 19.00’da, İngiltere’nin başkenti  Londra’da, Dominion Centre’da sahne alacak. Konser International Dance and Music Centre’in organizasyonluğunda gerçekleşecek. Şevval Sam,  bu konserle birlikte ilk kez İngiltere’deki sevenleriyle buluşmuş olacak.
9 the Broadway High Road Wood Green, N22 6DS adresinde yer alan 800 kişilik kapasiteye sahip Dominion Centre'de gerçekleşecek konsere ilginin büyük olması bekleniyor.
Avukat Şadiye Aslan Levenes, Karizma Hair & Beauty, Turkish Airlanes, Bellona ve Demirci Perde anasponsorluğunda düzenlenecek konser ile ilgili daha geniş bilgi almak ve bilet almak isteyenler              07957 396 065  veya  07801 522 015  ile 07525 617 583  numaralı telefonlara ulaşabilecek.

SINIRLI SAYIDA BİLET KALDI
Konser organizatörleri,  dev  konser için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtirken,  sınırlı sayıda bilet kaldığını söyledi. Şevval Sam hayranlarını bu muhteşem geceyi kaçırmamaya çağıran organizatörler, biletler için geç kalanların kaçırdıkları için üzülecekleri bir konser olacağını vurguladı.

BİLET SATIŞ NOKTALARI
Şevval Sam’ın dev orkestrası ile birlikte yaşatacağı harika konser için bilet satış noktaları ise şöyle:
“Bellona Mobilya(Ponders end), Karizma Kuaför (Stoke Newington), Taş Mağara(Dalston), Londra Saz Okulu(Stoke Newington), Ezgi Türkü Evi(Tottenham), Akbaş Kuyumculuk (Haringey), Top Residental (Wood Green), Ada Muhasebe(Edmonton), Tatlıcı Adanalı(Tottenham) ve Kebap Centre(Manor House).

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.