Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

ALFEMO Londra'daki İlk Mağazasını Açtı

Avrupa Ajansı (AVA) Doğan Kemancı/Londra-İşçi Partisi Milletvekili Andy Love ve Haringey Belediye Başkanı Sheila Peacock'un da açılışında bulunduğu Londra'daki ilk Alfemo şubesi Tottenham'da geçtiğimiz Cumartesi günü törenle açıldı.Aralarında Türkiye'nin Londra Ticaret Başmüşaviri Yavuz Mollasalihoğlu, Londra Başkonsolosluğu Muavin Konsolos Reyhan Yılmaz, Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, Açıl Group yöneticileri Şükrü Açıl ve Veyis Açıl'ın da bulunduğu açılışa ayrıca iş dünyası temsilcileri ve geniş bir davetli gurubu katıldı. Kendine has özellikleri, şıklığı ve işlevsel tasarımlarıyla, her keseye uygun fiyat politikasıyla mobilya pazarında önemli bir yeri olan Türkiye'nin dev mobilya mağazası Alfemo otuz beşten fazla ülkede de mağazaya sahip.  Kuruluşundan bugüne kadar aynı yüksek kaliteyi sürdürüp, en son teknolojiyle harika tasarımlar gerçekleştirdiklerini ve bunları çok uygun fiyatla müşterilere sunduklarını belirtiyor Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu. Yatak ve yemek odasından oturma gruplarına, genç odasına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Alfemo Tottenham'daki iki katlı binasında bir de indirim kampanyası başlattı. 

Alfemo Londra Mağazası: 464- 466 Tottenham High Road N17 9JD  adresinde. Telefon: 020 8829 1250

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.