Öne Çıkanlar Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Londrada çocuk felci virüsü son durum Avrupalı ÇATI ingiltere lockdown Medya Takip Trinity College Antalya Altın Portakal Festivali Advantage Avukatlık

Bu haber kez okundu.

Enfield Belediye Başkanından Axis Ponders End Şubesine Ziyaret

NRCSE’den Altın Madalya

Daha 21 Eylül’de acilan Ponders End şubesinde sayıları 100’u aşan talebeye öğretim sağlayan Axis, üçüncü ayında İngiltere Dersaneciliğinde kalite artırımı ve kontrolünde akredite bir kurum olan NRCSE (National Resource Centre for Supplementary Education)tarafından ikinci kez Altın Madalya ile ödüllendirildi. NRCSE başkanı Pascale Vassie: ‘Axis kurumlarını devam eden başarılarından dolayı tebrik ediyorum’ dedi. 

Birincilik Ödülü Enfield Belediye Başkanından

Bu hafta sonuçları açıklanan ‘Axis Education City Literacy Challenge’ (Axis Education City Online Ingilizce Yarışması) sayesinde yaklaşık bir ay içerisinde her çocuk ortalama bin civarında soru çözmüş ve yarışmanın birincisi Korneliusz D ise 10 saatlik ek çalışma ile 564 puanla £50’luk birincilik ödülünün de sahibi olmuştur. Sirasiyla derece alan diger ogrenciler Hamide C, Avril Y, Nisasue Y ve Kladiusz D 10’ar poundluk Waterstones hediye kuponu ile odullendirildi. Enfield Belediye başkanı Chaudhury Anwar’ın elinden ödüllerini alan cocuklar aileleri ile beraber baskan ile forograf cektirme firsati da buldular. Subenin siniflarini dolasip cocuklara siyasete nasil girdigini, nasil baskan olundugunu, ulkenin onlara ihtiyaci oldugunu anlatan Anwar cocuklarin sorularini da cevaplandirdi. Bir ogrencicnin ‘Council tax’lar nicin bu kadar yuksek?’ sorusu ile eglenceli anlar yasayan baskan cocuklarin bu ulkenin gelecegi oldugunu hatirlatarak Axis gibi kurumlarinin sayica artmasi gerektigine degindi.  

İletişim Detayları

Ayrıntılı bilgi için www.axiseducationaltrust.org adresi, Axis okulları ile ilgili bilgi edinimi için ise www.tuitioncentres.org web adresi ziyaret edilebilir yahut 02076079330 no’lu telefondan ilgililere ulaşılabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.