Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Esra Bilgiç

Bu haber kez okundu.

Advantage Solicitors'la göçmenlik sorun olmaktan çıkıyor

Bu nedenle göçmenlik günümüzün en büyük sorunlarından birini oluşturuyor. Karşılaşılacak yeni şartlar ve koşullarlar heyecenlı olabileceği gibi çok yıpratıcı da olabiliyor.

Ülkesi, ailesi ve arkadaşlarından ayrılan göçmenler bu yeni çevrelerinde kendilerine destek olacak her kişi, kurum ve kuruluşa büyük ihtiyaç duyuyor. 

 

Advantage Solicitors ,  bu anlamda uzman olan ve İngiltere'ye eğitim, çalışma ve aile ziyareti için gelmek isteyen insanlara yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyor. Avukatlık firmasının uzmanlık alanını aşağıdaki konular oluşturuyor. 

 

Avrupa Birliği ile Türkiye arasındaki Ankara Anlaşması uygulaması 

Aile Birleşimi uygulamaları 

AEA vatandaşları ve aile üyeleri 

Tüm Nokta Taban Sistemi (PBS) uygulamaları 

Tier 1, Girişimci, Olağanüstü Yetenek; Yatırımcı uygulamaları

Tier 2, Genel, Din Bakanı; Sporcu; İntra Şirket transferi uygulamaları

Tier 4, Öğrenci (yetişkin) ve Çocuk Öğrenci vizeleri  

Tier 5, Geçici İşçi (Yaratıcı ve spor; yardım kuruluşu işçisi; Din işçisi; Uluslararası anlaşma; hükümet değişimini yetkili ve Gençlik Hareketlilik şeması) 

Tüm Vize uygulamaları 

Vatandaşlık / İngiliz Vatandaşlık uygulamaları

 

Müşterilerine birinci sınıf hizmet sunmaktan gurur duyan Advantage Solicitors, davalarının en başarılı şekilde sonuçlanması sağlamak için mümkün olan herşeyi yapıyor. ve bu konuda garanti veriyor. Firma, tamamıyle başarılı olacağına inanmadığı dosyaların Home Office giriş ve başvurusunu yapmıyor. Advantage Solicitors ; İngilizce , Türkçe, Kürtçe, Fransızca, Bulgarca, Bengalı, Urdu, Katalanca ve Rumca olmak üzere çok geniş yelpazede müşterilerine yardımcı oluyor. 

 

Uzman ve deneyimli ekibiyle hizmet sunan Advantage Solicitors ücretleriyle de çok rekabetçi. Göçmenlik konularında başlangıç ücreti fixed olarak 250 pound artı vergi şeklinde belirlenmiş. Eğer göçmenlik konusunda probleminiz varsa ve herhangi bir konuda danışmanlık hizmeti almak istiyorsanız,  firmanın ofisine giderek veya kontakt kurarak bilgi alabilirsiniz. Firma,  müşterilerinin sorunlarına en hızlı ve en etkili şekilde çözüm bulmak üzere herzaman hazır şekilde bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.