Öne Çıkanlar Ambargoed İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Sırrı Advantage Solicitors Emeklilik

Bu haber kez okundu.

Yolcusunu en çok seven havayolu şirketi ATLASJET

Ayşe Kambir (AVA) Londra- Yakın zamanda başlayacak seferler ve Luton Havalimanı hakkında bilgiler aldığımız yetkililer, yolcuların rahat ve güvenliği açısından her ayrıntıyı düşünülmüş. 

Londra Luton Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Simon Harley ve Atlasjet İngiltere Müdürü Mustafa Ebgü tarafından Salı günü gerçekleştirilen tanıtım organizasyonuna seyahat acentaları yetkilileri ve basın mensupları katıldı. 

Luton Havalimanı, Londra şehir merkezine olan yakınlığı ve ulaşım kolaylığıyla özellikle sık seyahat eden yolcular için son derece avantajlı. Ucuş saatlerinin gün ortasında olması, kendi araçlarıyla yolculuk yapmak isteyenlere yoğun trafiğe yakalanmadan havalimanına ulaşım imkanı sağlıyor. Toplu taşıma aracı kullanmak isteyenler için ise yine en kolay ve ekonomik havalimanı özelliğinde Luton. Şehir merkezinden tren ile sadece 21dakikada veya yine cok kısa bir sürede otobüs ile havalimanina gidilebiliyor 

Havalimanının içinde de hiç zaman kaybetmeden ve yorulmadan işlemlerinizi yaptırabiliyorsunuz. Bagaj ve pasaport işlemleriniz yapıldıktan sonra çok kısa bir yürüyüş ile güvenlikten geçip, zengin alışveriş seçeneklerinin sunulduğu Duty Free bölümüne geliyorsunuz. Uçağınızın kalkacağı kapıya gitmek içinde herhangi bir ulaşım aracı kullanmıyor, üstelik sadece 1.5 dk yürüyerek kapıya ulaşıyorsunuz. 

Kısa ve zahmetsiz bir süreçten sonra uçağa geldiğinizde ise güleryüzlü personel sizi karşılıyor. Temiz ve geniş uçak içinde rahatınız için herşey düşünülmüş. Uçak içi yiyecek ve içecek ikramları için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor.

Londra Luton- İstanbul Atatürk Havalimanı ve daha sonrasında ise Kıbrıs’a devam edecek uçuşlarda konfor ve uygun fiyat bir arada sunuluyor. İsteyen yolcular için ise uygun bekleme süreleriyle birçok noktaya İstanbul aktarmalı uçuşlar veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.