Öne Çıkanlar londra İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi tüketici Cumhuriyetinin 100. Yılı Konseri yılan Prens Andrewu cinsel saldırı Almanyaya Göç Kadınlarımız Yurtdışı Türkler Ders Zili

Bu haber kez okundu.

'Süleymaniye Kültür Merkezi Yöneticileri T.C. Londra Başkonsolosu'nu Ziyaret Etti

Şubat ayında göreve başlayan Başkonsolos Yorulmazlar’a “Londra’ya hoşgeldiniz” diyen kurum yöneticileri, Başkonsolos ile İngiltere’deki Türkler, gençler ve eğitim sistemi üzerine bir sohbet gerçekleştirdiler. Merkez yöneticileri, Başkonsolosu kültür merkezinin İngiltere’deki  faaliyetleri hakkında bilgilendirirken,  Türk öğrencilerin akademik durumları, sosyal, ekonomik ve maddi ve manevi durumu hakkında da bilgi verdi. Merkezin çalışmaları hakkında bilgi alan Sayın Başkonsolos memnuniyetini ifade ederek görev süresince Süleymaniye Kültür Merkezi ve diğer sivil toplum kuruluşlarına desteğini esirgemeyeceğini kaydetti.

 

Merkez yöneticileri, ziyaret sonunda Başkonsolos Yorulmazlar’ı Süleymaniye Kültür Merkezi’ne davet ettiler. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.