Öne Çıkanlar londra Halifax Londra Cumhuriyetinin 100. Yılı Konseri 24 haziran seçimleri ingiltere İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor SunExpress Avrupa müzik production Öteki Oyuncular

Bu haber kez okundu.

Kılıç & Kılıç'a Baro'dan Ev Alım-Satım Kalite Belgesi

Şu ana kadar sadece 3 bin civarında hukuk firmasının bağımsız bir değerlendirme sonucunda alabildiği belge mükemmel müşteri hizmeti ve minimum risk kriterlerini yerine getiren firmalara veriliyor. Kılıç & Kılıç Avukatlık Bürosu 2012 yılında Lexcel Kalite Ödülü’ne de layık görülmüştü. 

Hukuk alanında verilen en önemli kalite ödüllerinden biri olma özelliği taşıyan Alım-Satım Kalite Belgesi’ne hak kazanmak için ciddi bir denetleme ve değerlendirme sürecinden geçen firmalar Baro’nun öngördüğü yüksek standartlarda hizmet kriterlerini yerine getirmek zorundalar. 

Firmanın Direktörü Av. Filiz Kılıç Alım-Satım Kalite Belgesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Firma olarak Baro’nun vermiş olduğu Alım-Satım Kalite Belgesi’ni almaktan gurur duyuyoruz. İki yıl önce Lexcel Kalite Belgesine de layık görülmüştük. Güçlü ve dinamik bir hukukçu kadrosu ile hizmet vermekteyiz. Bu belge ile birlikte bugüne kadar ev ve işyeri alım-satımı alanında verdiğimiz servisin kalitesini daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. Alım-Satım Kalite Belgesi sayesinde daha fazla sayıda banka ile çalışma olanağı yaklamış durumdayız. Bu avantaj müvekkilerimize de yansıyacaktır.”      

Alım-Satım Kalite Belgesi’nin firmaları müvekkillerin hukuki çıkarlarını en iyi şekilde korumakla yükümlü kıldığını vurgulayan Kılıç, bu belge ile birlikte ev ve işyeri alım-satımı alanında daha iddialı bir firmaya dönüştüklerini kaydetti. Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü:

“Alım-Satım Kalite Belgesi’ni almak alım-satım hizmetlerimizde ciddi, güvenilir ve sürekli bir gelişimi kanıtlamaktadır. Bu belge zorunlu olmadığı halde, firma olarak hizmet standartlarımızı yoğun bir değerlendirme sürecine tabi tutarak müvekkil memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz.”

Kılıç & Kılıç Avukatlık firmasının alım-satım departmanı deneyimli Avukat Filiz Er yönetiminde hizmet veriyor. Firma, her türlü ev ve işyeri alım satımının sanı sıra ev sahibi kiracı davalarına da bakıyor.  

Kılıç & Kılıç Avukatlık firması 1st & 2nd Floor, 121 Stoke Newington Road, London, N16 8BT adresinde hizmet veriyor.

TEL: 020 7275 8555

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.