Öne Çıkanlar maç saat kaçta 24 haziran seçimleri türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor London Clinic Demir Leydi Dünyaca Ünlü Ambargoed Nazım Çavuşoğlu

Bu haber kez okundu.

Diplomatik ilişkilerin 45. yıl dönümünde moda köprüsü Serap Pollard defilesi

 

Türkiye ve Moğolistan arasında diplomatik ilişkilerin tesisinin 45. yıldönümünde düzenlenecek olan Serap Pollard, Ulanbator / Moğolistan defilesi 20 Haziran 2014 tarihinde Türkiye’nin Moğolistan nezdindeki Büyükelçisi Sayın Murat Karagöz’ün ev sahipliği  ve destekleri ile gerçekleşecek. 

 

Londra'da ilk Türk ekolojik moda tasarımcısı olan ve aynı zamanda geleneksel değerleri uluslararası platforma taşıyan Türk modacı Serap Pollard defilesine kordiplomatiğin yanısıra bazı bakanlar da misafir olarak katılacak.

 

Büyük bir kadro ile gerçekleşecek olan defilede Global organizasyonlar ile de adından sıkça söz ettiren Pollard defilesinde 18 Moğol model podyumda yer alırken sunuculuğu Türkiye'nin en başarılı Top Modellerinden olan ve poryumların vazgeçilmez ismi Özlem Katipoğlu ve Moğolistan’nın en gözde ismi Tulgaa Batmunkh üslenecek. 

 

Henüz 21 yaşında Yeditepe Üniversitesi’nde öğrenci olan ve Muhteşem Yüzyıl gibi birçok dizide rol almış olan Özlem Katipoğlu “Böylesi uluslararası bir organizasyonda yer almak çok onur verici. Dünya modasında Türkiye’yi olağanüstü başarı ile tanıtan bir modacı Serap Pollard ile calışmaktan gurur duyuyorum”dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.