Öne Çıkanlar Djokovic Oscar ödül törenind Hatice Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK Türk Mutfağı

Bu haber kez okundu.

Öğretmenler Yeni Yönetim Kurulunu Belirledi

İngiltere Türk Öğretmenler Derneği geçen Cumartesi İngiltere Türk Diyanet Vakfı salonunda yapılan genel kurul ile yeni yönetim kurulu belirledi. Türkiye Milli eğitim bakanlığı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti milli eğitim bakanlığıyla çalışan, İngiltere'deki Türk Öğretmenleri Bir araya getiren İngiltere Türk Öğretmenler derneği kurul toplantısı yaptı. 20 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilen kurulda yeni yönetim kurulu belirlendi. Başkanlığa ise yine Mansur Işıkbol seçildi.

Saat 14:00'de başlayan kurul toplantısı saygı duruşunun ardından İstiklal marşı ile başladı. Toplantı için oluşturulan divana Hornsey Atatürk Okulu yönetim kurulu Üyesi ve Eğitim Konsorsiyomu yönetim kurulu üyesi Abdullah Halis Demir başkanlık yaptı. Divan kurulu katipliğini ise; Hülya Türk Okulu öğretmeni Şevkiye Gürses ile Türkiye Cumhuriyeti Eğitim Müşavirliği öğretmeni Nesrin Erez yaptı.

İngiltere Türk Öğretmenler Derneği Tüzüğü gereği divan kuruluna sunulan faaliyet raporunda derneğin hiç bir gelirinin olmadığı ve yapılan tüm etkinlikler gönüllülük kapsamında gerçekleştiği yer almaktadır. Yapılan aklanma oylaması Oy çokluğu ile kabul edilmiştir. 

Dernek başkanlığına oy birliği ile yine Mansur Işıkbol seçildi. Işıkbol yaptığı başkanlık konuşmasında Avrupada ve İngiltere'de İlk defa Eğitim Danıştayı yapıldığını ve bir kitap basıldığını belirtti. Yapılan Eğitim Danıştayı'nın ve kitabın çok yakında basına duyurulacağını söyledi. Yine konuşmasında 2 yıllık faaliyetleri içerisinde " İngiltere'deki okullarda Türkçe seçmeli dersinin kaldırılmasının gündeme gelmesi nedeniyle imza kampansı başlattık ve Türkiye'den Milli Eğitim Bakanı getirip, İngiltere Milli eğitim bakanı ile görüştürdük." dedi

Kurulla sunulan hazır yönetim kurulu listesi oy birliği ile kabul edildi.Yeni yönetim kurulu listesi; 

Yönetim Kurulu: Özcan Erez, İdil Kılıç, Mehmet Çelik, Süleyman Tank, Sevinç Çağlar, Necmi Hasanoğlu.

Yönetim kurulu yedekleri: Kezban Kulle, Nesrin Erez, Ayla Turaçlı.

Denetim kurulu: Erkan Pastırmacıoğlu, Yılmaz Özdemir.

Denetim Kurulu yedek: Erdal Doğangüzel, Fatih Kahraman

Disiplin Kurulu: İbrahim Mani, Ahmet Havalı.

Disiplin kurulu yedek: Şevkiye Gürses, Hasan Turaçlı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.